Αθλητισμός

Πόλο γυναικών Εθνική: Δεύτερη θέση στην Ευρώπη (pics)

Πόλο γυναικών Εθνική: Δεύτερη θέση στην Ευρώπη (pics)
Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών κατέκτησε την δεύτερη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, χάνοντας από την Ολλανδία.

Τη δεύτερη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης κατέκτησε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών. Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών δεν τα κατάφερε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης καθώς ηττήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής με 6-4 από τις Ολλανδέζες και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.

Η Ολλανδία πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασε μέχρι και το φινάλε, απέναντι σε μια ελληνική ομάδα που σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της στο τουρνουά δεν βρήκε λύσεις στην επίθεση.

Από δύο γκολ για την «γαλανόλευκη» είχαν οι Τσουκαλά και Ελευθεριάδου. Αυτός είναι ο τρίτος χαμένος Ευρωπαϊκός τελικός για την Εθνική ομάδα πόλο που αξίζει ωστόσο πολλά συγχαρητήρια για την εκπληκτική πορεία που έκανε στην φετινή διοργάνωση. Από την άλλη οι Ολλανδία έφτασε τα πέντε χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Ιταλίας.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 1-0, 1-1

Ολλανδία (Χάβενγκα): Άαρτς, Μέγκενς 2, Χένε 1, Φαν Ντερ Σλουτ 2, Γούλβες, Στόμχορστ 2, Ρόγκε, Σέβενιτς, Γιούστρα, Κούλχαας, Βουρβέλτ, Σλίκινγκ, Βίλεμς.

Ελλάδα (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Πάτρα, Πρωτόπαπα, Πλευρίτου Ε., Ξενάκη, Σταματοπούλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments