Αθλητισμός

Βασιλεία ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου κατέληξε πώς θα παίξει στην Ελβετία

Βασιλεία ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου κατέληξε πώς θα παίξει στην Ελβετία
Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στη ρεβάνς με την Βασιλεία με το ίδιο αγωνιστικό σχήμα.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς στο Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ με αντίπαλο τη Βασιλεία ο ΠΑΟΚ που φιλοδοξεί να κερδίσει την πρόκριση στο γ’ προκριματικό γύρο του Champions League .

Ο Ρουμάνος τεχνικός Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους ποδοσφαιριστές του σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα και διάθεση και έχοντας μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ολοκληρώνει τα σχέδια του για την 11άδα και τον αγώνα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ρουμάνος τεχνικός δεν προτίθεται να κάνει αλλαγή στον βασικό κορμό, είναι δηλαδή πρόθυμος να παρατάξει την ίδια αρχική ενδεκάδα όπως και στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας στην Τούμπα. Πιθανότεροι δηλαδή να ξεκινήσουν την αναμέτρηση απέναντι στην ελβετική ομάδα είναι οι:

Πασχαλάκης Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίτσιο, Πέλκας, Λημνιός, Πριγιοβιτς και Ζάμπα.

Παρόλα αυτά όμως δεν αποκλείεται να συμβεί και κάποια αλλαγή λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα και της ανάγκης για μεγαλύτερη εμπειρία στην επιθετική γραμμή. Έτσι είναι ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον αγώνα ο Ελ Καντουρί ή ακόμα και ο Αιγύπτιος Ουάρντα αντί του Λημνιού η του Ζαμπά.

Να σημειωθεί, ότι τον ΠΑΟΚ στο αυριανό ματς θα ενισχύσουν περίπου 2000 Έλληνες φίλοι του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments