Αυτοκίνητο

Η Skoda επεκτείνει τη σειρά Karoq και βγάζει την έκδοση Scout

Η Skoda επεκτείνει τη σειρά Karoq και βγάζει την έκδοση Scout
Με πολλές εκδόσεις μπορεί να καλύψει πλήθος αναγκών με κύριο στόχο τις εκτός δρόμου διαδρομές.

Η Skoda επεκτείνει τη σειρά Karoq και βγάζει την έκδοση Scout, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα Skoda Scout, έτσι και αυτό θα έχει τετρακίνηση, ενώ θα διαθέτει ιδιαίτερα αθλητική εμφάνιση.

Με πολλές εκδόσεις μπορεί να καλύψει πλήθος αναγκών με κύριο στόχο τις εκτός δρόμου διαδρομές. Εκτός από έναν βενζινοκινητήρα 1.5 TSI που θα αποδίδει 150 ίππους, θα υπάρχουν και δύο κινητήρες diesel. Ο 2.0 TDI με 150 ίππους που θα διαθέτει χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων πρότυπο και ο δυνατότερος ίδιος κινητήρας που θα αποδίδει 190 ίππους και θα συνδυάζεται με ένα DSG 7-τάχυτα ως στάνταρ.

Το μοντέλο θα έχει χρωμιωμένα και ασημένια στοιχεία, εντυπωσιακές επένδυσεις στις αψίδες των τροχών, ζάντες αλουμινίου 18 της Braga, γυαλιστερά παράθυρα και τα λογότυπα Scout στα μπροστινά λάστιχα. Στο εσωτερικό, τα καθίσματα διαθέτουν πρόσφατα σχεδιασμένα καλύμματα με μαύρες και καφέ αντιθέσεις. Όλα τα καθίσματα είναι κεντημένα με γράμματα Scout. Τέλος, σύμφωνα με τις στυλιστικές αλλαγές, θα διαθέτει πληθώρα αποθηκευτικών χώρων, ενώ το ηλεκτρικό καπό θα λειτουργεί με το tip-to-close, θα ανοίγει και θα κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments