Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Και τώρα… Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Και τώρα… Βέρνμπλουμ
Στον ΠΑΟΚ επικρατεί ενθουσιασμός και η πρόκριση άνοιξε... την όρεξη για περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις.

Ενθουσιασμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ από την μπαλάρα που έπαιξε η ομάδα κόντρα στη Βασιλεία και από τη μεγάλη πρόκριση με άνετη νίκη μέσα στην Ελβετία. Ο ΠΑΟΚ δείχνει από το ξεκίνημα της σεζόν τα… δόντια του και πως είναι μια ομάδα φτιαγμένη για πολύ μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν.

Τι λείπει; Το… κερασάκι στην τούρτα. Μία – δύο μεταγραφές ακόμα, που θα κάνουν τον ΠΑΟΚ μια πραγματικά πανίσχυρη ομάδα, η οποία θα μπορέσει να κρατήσει τα δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Και πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Στον ΠΑΟΚ όλες αυτές τις μέρες ασχολούνται φυσικά με μεταγραφικά θέματα, με τον Ακπόμ να ανακοινώνεται από ώρα σε ώρα, τον Καρέλη να παραμένει… σταντ μπάι, τον Τόσκα να ενδιαφέρει. Όμως η… καψούρα είναι άλλος ποδοσφαιριστής. Κι αυτός είναι ο Βέρνμπλουμ.

Ο Σουηδός χαφ, που θα ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ, έχει ακόμα στα χέρια του την πρόταση του δικεφάλου και το τελευταίο διάστημα είναι αλήθεια πως έριξε… γέφυρες προς την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει μία ακόμα και τελευταία επαφή μαζί του προκειμένου να υπάρξει οριστική κατάληξη. Κι αν καταφέρει να τον υπογράψει, θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments