Διεθνή

Ιβανόφ: Ξεσηκώνει τον λαό – “Καταψηφίστε τη συμφωνία των Πρεσπών – Γινόμαστε υποδεέστεροι”

Ιβανόφ: Ξεσηκώνει τον λαό – “Καταψηφίστε τη συμφωνία των Πρεσπών – Γινόμαστε υποδεέστεροι”
"Γινόμαστε υποδεέστεροι και εξαρτώμενοι από την Ελλάδα", ανέφερε ο Ιβανόφ για το δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Γκεόργκι Ιβάνοφ, εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, κάλεσε τον λαό της γειτονικής χώρας να την καταψηφίσει στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι η αποδοχή της συμφωνίας «θα μας καταστήσει υποδεέστερους και εξαρτώμενους από την Ελλάδα». «Τα δικαιώματά μας στα Ηνωμένα Έθνη θα ελαχιστοποιηθούν» έσπευσε να προσθέσει, απευθύνοντας έκκληση στους Σκοπιανούς να την καταψηφίσουν.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, πως στα Σκόπια συνεχίζει να υπάρχει ένα κλίμα εμφυλίου καθώς ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ δηλώνει για μια ακόμη φορά ανοικτά ότι δεν δέχεται την είσοδο της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

Ακόμη, όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο a1on, εξαπέλυσε και νέα επίθεση στον πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ, τον οποίο κατηγόρησε πως «λέει ψέματα στους πολίτες». «Είναι ψέμα ότι η συμφωνία εγγυάται την είσοδο στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments