Αθλητισμός

Πέρεθ: «Μόνο για 750 εκατ. ευρώ φεύγει ο Μόντριτς»

Πέρεθ: «Μόνο για 750 εκατ. ευρώ φεύγει ο Μόντριτς»
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης διεμήνυσε στους υποψήφιους «μνηστήρες» ότι όποιος ενδιαφέρεται για τον Μόντριτς θα πρέπει να καταβάλει την ρήτρα αποδέσμευσης.

Το ενδιαφέρον της Ίντερ για την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς κρατά εδώ και αρκετές ημέρες και αναπαράγεται από τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ. Ωστόσο ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης κατέστησε σαφές πως δεν έχει την παραμικρή διάθεση να αφήσει τον 32χρονο ποδοσφαιριστή να φύγει χωρίς το σωστό αντίτιμο.

«Η μόνη πιθανότητα που υπάρχει να φύγει ο Μόντριτς είναι να καταβληθούν 750 εκατ. ευρώ», δήλωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων. Πρόκειται για το ποσό που υπάρχει ως ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του παίκτη το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2020.

Η παραπάνω δήλωση μπορεί να εκληφθεί και ως «ταφόπλακα» στα όνειρα των «νερατζούρι» να αποκτήσουν έναν από τους καλύτερους παίκτες του φετινού Μουντιάλ.

Θυμίζουμε πως ο Κροάτης ποδοσφαιριστής βρίσκεται ακόμα σε διακοπές μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της χώρας του που έφτασε έως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments