Αθλητισμός

Συμβόλαιο – μαμούθ της Μάλαγα σε παίκτη που… άγγιξε ο Ολυμπιακός

Συμβόλαιο – μαμούθ της Μάλαγα σε παίκτη που… άγγιξε ο Ολυμπιακός
Από ερυθρόλευκος έγινε... πράσινος.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ένας από τους παίκτες αποκάλυψη της περσινής Euroleague, προσελκύοντας την προσοχή των περισσότερων ομάδων της διοργάνωσης, λόγω της σεζόν που έκανε στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Το όνομα του Λεσόρ απασχόλησε ιδιαίτερα αρκετούς συλλόγους, μεταξύ άλλων και τον Ολυμπιακό του Ντέιβιντ Μπλατ, που φάνηκε να έχει ισχυρό προβάδισμα για την απόκτησή του.

Ωστόσο, η περίπτωση Λεσόρ – Ολυμπιακού δεν προχώρησε ποτέ και ο φόργουορντ/σέντερ, από εν δυνάμει… ερυθρόλευκος έγινε… πράσινος, συμφωνώντας με τη Μάλαγα.

Οι Ισπανοί έκαναν υπομονή, περίμεναν καρτερικά και την κατάλληλη στιγμή κινήθηκαν για να αποσπάσουν το «ναι» του Λεσόρ. Σύμφωνα μάλιστα με τους Σέρβους, η Μάλαγα προσέφερε αρκετά καλό συμβόλαιο στον παίκτη, κάτι που βοήθησε στο να τελειώσει το θέμα.

Όπως αναφέρουν τα σερβικά Μέσα, η προσφορά ύψους 650.000 ευρώ φάνηκε να ταιριάζει με τα «θέλω» του Λεσόρ, ο οποίος απάντησε θετικά και απομάκρυνε τους υπόλοιπους μνηστήρες, μεταξύ άλλων και τον Ολυμπιακό, ‘που στις αρχές του Ιούλη φαινόταν να έχει το πάνω χέρι, όμως σταδιακά το θέμα ατόνησε, καθώς υπήρξε απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments