Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις με Γκιγιέρμε

Ολυμπιακός: Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις με Γκιγιέρμε
Προχωράει για Γκιγιέρμε ο Ολυμπιακός.

Η έντονη πίεση που ασκεί στη διοίκηση της Λα Κορούνια ο Γκιγιέρμε για να δεχθεί την πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει αποτέλεσμα.

Όπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σε εξέλιξη και κάποιοι υποστηρίζουν ότι άμεσα θα σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του 27χρονου μέσου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για δανεισμό του παίκτη, με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο και ο Φράνκο Σολδάνο

Ο Φράνκο Σολδάνο είναι μία… περίπτωση που συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της επίθεσης.

Ο Αργεντινός φορ έχει παραδεχθεί το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για την περίπτωσή του, ενώ ο ίδιος αρχίζει να ξεκαθαρίζει τις διαθέσεις του για το μέλλον του, απορρίπτοντας προτάσεις από συλλόγους της Αραβίας, της Τουρκίας και της Ρωσίας.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αργεντινή, ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση 3 εκατ. δολαρίων για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου άσου, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη στην ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως δεν προχωράει η υπόθεση του Αχμέντ Χασάν Κούκα για τους «ερυθρόλευκους», ενώ ως εναλλακτική λύση – μετά τον Σολδάνο – παραμένει ο Ρούι Φόντε, ο οποίος απασχολεί και άλλες ομάδες (από τη Γαλλία κυρίως).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments