Ζώδια

Ταρώ: Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη

Ταρώ: Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη
Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 15/08 Τετάρτη.

ταρώ Κριός : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο Δεσμευμένοι : Αυτό που ζείτε δεν είναι σχέση, αλλά μόνιμος αγώνας δρόμου που πρέπει να τερματίσετε, και να πάρετε μια απόφαση με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που πρέπει να κάνετε από την νέα σεζόν. Ελεύθεροι : Οι μέρες έχουν για εσάς ξεκούραση, κάτι που την έχετε ανάγκη. Οι καλοί σας φίλοι, κάνουν ότι μπορούν για να σας χαροποιούν, μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει στο ερωτικό σας παρελθόν.

ταρώ Ταύρος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί Δεσμευμένοι : Δεν ξέρετε καν αν έχετε κάνει την σωστή επιλογή με τον άνθρωπο που είστε τώρα μαζί. Τα πράματα και οι άσχημες καταστάσεις … που ζείτε μέχρι τώρα σας έχουν απογοητεύσει. Ελεύθεροι : Αν έχετε βαρεθεί να είστε μόνοι σας, τότε μην χάνετε καιρό, και αφήστε το παρελθόν να χαθεί από την μνήμη σας. Το Καλοκαίρι, ακόμη τρέχει και γύρω σας … θα υπάρξουν ουσιαστικές γνωριμίες.

ταρώ Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο Δεσμευμένοι : Αισθάνεστε ότι μέσα σε αυτόν τον δεσμό, πρέπει να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές καθώς έχετε και οι δύο συμφωνήσει να αφήσετε πίσω τα παλιά και να περπατήστε ,,, στο παρόν σας. Ελεύθεροι : Έχουν γίνει σημαντικά λάθη στο παρελθόν, και για αυτόν τον λόγο έχετε αποφασίσει να μείνετε μόνοι σας αυτό το διάστημα. Σίγουρα μπορείτε να περάσετε ,,, καλά στις διακοπές σας.

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο Δεσμευμένοι : Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ή δικαιολογίες, για να μην απαντάτε στον άνθρωπο που σας αγαπάει και θέλει να ξέρει, και τις δικές σας απόψεις γύρω… από τα μελλοντικά σας βήματα. Ελεύθεροι : Σαφώς και είστε σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σας, που μπορείτε να σκεφτείτε τι θα κάνετε με την καριέρα ή τις σπουδές σας. Οι έρωτες … άλλωστε είναι συνεχώς γύρω σας.

ταρώ Λέων : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος Δεσμευμένοι : Αν έχει υπάρχει κάποια απιστία μέσα στην σχέση σας, κάτω από αυτόν τον περίεργο αστρολογικό ουρανό, θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους και να κάνετε και οι δύο ένα διάλειμμα. Ελεύθεροι : Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να μεταπείσετε έναν πρώην σας, δίνοντας του ότι θέλει, μόνο και μόνο για να τον έχετε δίπλα σας. Αυτό είναι κάτι που έχει λάθος… εκ βάθρων πολιτική.

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια Δεσμευμένοι : Δεν αισθάνεστε ότι υπάρχει ακόμη η ανάγκη αυτή η ερωτική σχέση, να βγει στην επιφάνεια και να είναι πια γνωστή. Ακόμη υπάρχουν και για τους δύο σας, πολλά να μάθετε ο ένας για τον άλλον. Ελεύθεροι : Έχετε την τάση να μην βγαίνετε αυτό το χρονικό διάστημα, και να μην έχετε έντονη κοινωνική ζωή. Αυτό δεν είναι και τόσο κακό, ίσως να χρειάζεστε μια παραπάνω … σωματική-πνευματική ισορροπία.

ταρώ Ζυγός : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί Δεσμευμένοι : Έχετε μπορέσει να κάνετε πια μεγάλη πρόοδο με τον σύντροφο σας. Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο έτσι ώστε τα οικονομικά του να μπουν σε μια σειρά. Από Σεπτέμβριο … όλα θα είναι υπέροχα! Ελεύθεροι : Αυτό που εσείς ζητάτε, είναι να βρείτε ένα αληθινό σύντροφο θα τον βρείτε αυτό το διάστημα, και όχι με δική σας πρωτοβουλία. Οι μέρες έχουν και οικονομικές επιτυχίες για το ζώδιο σας. Ενεργοποιηθείτε λοιπόν.

ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα Δεσμευμένοι : Κάποια λόγια σας ήταν ακραία και δύσκολα πάνω στον εγωισμό του συντρόφου σας, και αυτό είναι κάτι που τώρα τον έχει κάνει και έχει παγώσει … τις όποιες συνομιλίες και επαφές μαζί σας. Ελεύθεροι : Θα δείτε ότι σιγά – σιγά μια ιδιαίτερη γνωριμία – φιλία να εξελίσσεται σε έρωτα. Αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν, αλλά μόνο τώρα είναι οι σωστές συνθήκες … για να το δείτε και πιο σοβαρά.

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος Δεσμευμένοι : Μπορεί να έχετε καιρό να αντικρύσετε το ταίρι σας, αλλά μην χάνετε το κουράγιο σας. Από την επόμενη σεζόν οι καταστάσεις, θα σας επιτρέψουν να είστε πολύ περισσότερο μαζί. Ελεύθεροι : Ξέρετε ότι μόνο μέσα από την προσωπική σας ισορροπία και ανασκόπηση θα βρείτε που είναι να τα λάθη … που σας έχουν οδηγήσει σε μια παρατεταμένη μοναξιά.

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος Δεσμευμένοι : Έχετε αφήσει για λίγο τη εργασία και τους φίλους, και έχετε εστιάσει πιο προσεχτικά στον άνθρωπο και στην ερωτική σας σχέση. Σίγουρα όλα τώρα θα πάνε πολύ καλύτερα… και πιο ήρεμα. Ελεύθεροι : Υπάρχουν πολλές καρδιές που χτυπούν για εσάς, αλλά μάλλον ακόμη μια νέα σχέση δεν είναι εντός των άμεσων σχεδίων σας. Σίγουρα θα πρέπει πρώτα … να λύσετε άλλα τρίτα σας προβλήματα.

ταρώ Υδροχόος : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί Δεσμευμένοι : Οι ιστορίες από το ερωτικό παρελθόν του συντρόφου σας, καμία φορά σας προκαλούν παραπάνω από ότι χρειάζεται, αλλά αυτό είναι μόνο ευθύνη της άλλης πλευράς, για να το ρυθμίσει. Ελεύθεροι : Ξέρετε ότι βιώνετε μια άκρως μπερδεμένοι εποχή, που όλα έχουν γίνει μέσα στην καρδιά σας, ένα κουβάρι. Αυτό καλείστε μόνο εσείς να το σταματήσετε και να μην χαλάτε άλλο …. την διάθεση σας.

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο Δεσμευμένοι : Όσα βλέπετε και αισθάνεστε να έρχονται ,,, από την μεριά του συντρόφου σας, είναι αλήθεια. Σίγουρα υπάρχουν και δύσκολες ημέρες, αλλά κατά κύριο λόγο είστε και θα παραμείνετε καλά. Ελεύθεροι : Αυτά που συζητάτε γενικά για τις σχέσεις, έχουν πιαστεί στα αυτιά κάποιου από την παρέα σας, που δείχνει να του αρέσετε πάρα πολύ σαν άνθρωποι. Οι εξελίξεις θα είναι … όμορφες και απολαυστικές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments