Αθλητισμός

To plan b του Αλαφούζου αν χαλάσει το deal με Πιεμπονγκσάντ

To plan b του Αλαφούζου αν χαλάσει το deal με Πιεμπονγκσάντ
Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να δείχνει σίγουρος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ωστόσο έχει προετοιμαστεί και για το χειρότερο σενάριο.

Η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός  από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και το fund που εκπροσωπεί, όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ημερών.

Όπως αναφέρει η “Live Sport”, ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να δείχνει σίγουρος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ωστόσο έχει προετοιμαστεί και για το χειρότερο σενάριο, δηλαδή να κάνει νέα μεταβολή ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και η ΠΑΕ να παραμείνει στα χέρια του “Mr ΣΚΑΪ”.

Σε αυτή την περίπτωση, θα επιχειρήσει να μειώσει κι άλλο τα χρέη του Τριφυλλιού, ώστε να κάνει το κλαμπ πιο ελκυστικό για τον επόμενο.

Κάτι τέτοιο, όμως, θα ήταν καταστροφικό για τον Παναθηναϊκό, αφού ήδη οι φίλαθλοι είναι δυσαρεστημένοι με τις κινήσεις του Αλαφούζου, που έφεραν τον σύλλογο ένα βήμα πριν τη διάλυση. Ενδεικτικό άλλωστε είναι πως η διοίκηση των “πρασίνων” αποφάσισε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό με τον Λεβαδειακό, υπό τον φόβο πιθανών αντιδράσεων.

Η νέα δραστική μείωση δαπανών θα σημάνει φυσικά και νέο σοκ για την ομάδα των “πρασίνων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments