Ειδήσεις

Το Ωροσκόπιο των σχέσεων για τη βδομάδα 20 ως 26/8/2018

Το Ωροσκόπιο των σχέσεων για τη βδομάδα 20 ως 26/8/2018
Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 20 ως 26 Αυγούστου 2018;

Επιτέλους, έπειτα από ένα δύστροπο καλοκαίρι, αρχίζουν τα καλά σημάδια και ένα από αυτά είναι ότι από τις 20 ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα. Βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και την αγάπη και το καλό είναι φαίνεσαι περισσότερο αποφασισμένος-η, ότι μπορείς να ξεκινήσεις κάτι νέο χωρίς να φοβάσαι ότι λίγο μετά θα στραβώσει. Στις 20 έχουμε και μια εκπληκτική όψη μεταξύ Δία και Ποσειδώνα που σχετίζεται πάλι με τη συναισθηματική σου ζωή και δείχνει αρμονία, τύχη και πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Το δύσκολο καλοκαίρι πέρασε και από αυτή τη βδομάδα αρχίσουν τα καλά σημάδια. Πρώτα από όλα ο Ερμής αρχίζει να κινείται ορθόδρομα στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και με μια αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Την ίδια μέρα έχουμε και μια εκπληκτική και υπέρ-ρομαντική όψη, μεταξύ Δία και Ποσειδώνα. Ο πρώτος βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας και ο δεύτερος στον οίκο της κοινωνικής σου ζωής. Μπορεί να γίνει μια νέα γνωριμία αυτή την περίοδο ή να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Πλέον με ορθόδρομο Ερμή, μπορούν όλα αυτά να γίνουν άφοβα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιτέλους, μπορούμε να πούμε ότι το δύσκολο καλοκαίρι αρχίζει τώρα να δείχνει και ένα καλύτερο πρόσωπο. Στις 20 ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα στον τρίτο οίκο σου και αυτό δεν είναι μόνο καλό για την επικοινωνία, αλλά για όλους τους τομείς της ζωής σου, καθότι είναι και κυβερνήτης σου. Μπορείς να επενδύεις λίγο περισσότερο στις νέες γνωριμίες και στους νέους ανθρώπους στη ζωή σου, ενώ οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα μειωθούν. Η έμφαση δίνεται περισσότερο σε πρακτικούς τομείς της ζωής σου, όπως είναι η δουλειά. Αλλά αυτό βοηθάει γενικότερα την ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ οι σχέσεις σου διαπιστώνεις ότι βελτιώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λίγο αργά το θυμήθηκε, αλλά το καλοκαίρι τώρα δείχνει το καλό του πρόσωπο. Ο Ερμής από τις 20 θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα και η επικοινωνία (η πικραμένη) θα αποκατασταθεί, ενώ οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα μειωθούν. Στις 20 όμως έχουμε και μια εξαιρετική όψη, το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα που σχετίζεται με τον έρωτα, την αλλαγή οπτικής γωνίας και τη θετικότητα. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει κάτι νέο, τη δημιουργία μιας νέας σχέσης δηλαδή ή να φέρει περισσότερη οικειότητα στην ήδη υπάρχουσα. Το πιο σημαντικό είναι ότι το σκηνικό αλλάζει και από καλοκαιρινό θρίλερ, μετατρέπεται σε ρομάντζο.

ΛΕΩΝ

Πλέον το καλοκαίρι (έχουμε έναν μήνα ακόμη μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου) αρχίζει να δείχνει το καλό του πρόσωπο, γιατί η αλήθεια είναι ότι μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχε ένα πρόσωπο αρκετά διφορούμενο. Ο Ερμής από τις 20 θα κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου και θα μπορείς στο εξής να κάνεις άφοβα νέες γνωριμίες. Επίσης η επικοινωνία θα είναι καλύτερη, κοινώς θα μιλάς και θα γίνεσαι κατανοητός-ή, ενώ δεν θα καταλαβαίνεις και άλλα αντί άλλων – κάτι για το οποίο δεν ευθύνεσαι εσύ αποκλειστικά, αλλά το ότι όλοι επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμή. Τώρα είναι εφικτό να ξεκαθαριστεί και μια σχέση ή το μέλλον που μπορείς να έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το καλοκαίρι αρχίζει τώρα να δείχνει το καλό του πρόσωπο. Από τις 20 ο Ερμής (που είναι και κυβερνήτης σου – σημαντικό αυτό) αρχίζει να κινείται ορθόδρομα και η επικοινωνία βελτιώνεται, ενώ σταματούν και οι αναβολές και οι καθυστερήσεις. Επίσης, και ψυχολογικά μπαίνεις σε μια καλύτερη φάση, επειδή ο Ερμής βρίσκεται στον οίκο σου που συνδέεται με αυτά, αλλά και με τη διάθεσή σου. Την ίδια μέρα ο Δίας και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια εκπληκτική όψη που μπορεί να φέρει μια σημαντική αλλαγή στη συναισθηματική σου ζωή. Στις 26 η πανσέληνος στους Ιχθύς αποτελεί ένδειξη ότι μπορεί να γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα σε αυτόν τον τομέα και ότι αυτό θα βοηθήσει για να προχωρήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το καλοκαίρι αρχίζει επιτέλους να δείχνει το καλό του πρόσωπο. Τελειώσαμε με τις εκλείψεις και ο Ερμής από τις 20 αρχίζει να κινείται ορθόδρομα στον ενδέκατο οίκο σου. Η επικοινωνία είναι καλύτερη και πιο ουσιαστική, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις μειώνονται και νιώθεις πιο άνετα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ή και περισσότερα. Η κοινωνική σου ζωή έχει ενδιαφέρον και μπορεί να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να δικτυωθείς. Ο Δίας, επίσης, ο οποίος για σένα είναι κυβερνήτης οίκου των νέων γνωριμιών και της επικοινωνίας, σχηματίζει μια εξαιρετική όψη με τον Ποσειδώνα, πλανήτη του ρομαντισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το καλοκαίρι αρχίζει επιτέλους να δείχνει το καλό του πρόσωπο, ήταν ομολογουμένως αρκετά δύσκολο! Από τις 20 ο Ερμής αρχίζει να κινείται ορθόδρομα και οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα σταματήσουν. Επίσης, θα νιώθεις πιο άνετα να κάνεις νέα ξεκινήματα είτε αυτά αφορούν σε σχέσεις είτε σε έργα. Στις 20 επίσης, ο Δίας, ο οποίος είναι πλανήτης των θετικών εξελίξεων και βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σχηματίσει μια εξαιρετική όψη με τον Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας, ενώ στις 26 η πανσέληνος στο ίδιο σημείο θα ξεκαθαρίσει μια συναισθηματική υπόθεση και θα συμβάλλει στις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το καλοκαίρι πλέον δείχνει το καλό του πρόσωπο, κι ας έχει προχωρήσει αρκετά. Ο Ερμής από τις 20 θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα στον ένατο οίκο σου και η επικοινωνία (η χαμένη πιθανώς) θα αποκατασταθεί, ενώ θα αρχίσουν τα πάντα να κινούνται λίγο πιο γρήγορα. Αυτή την περίοδο έρχεσαι και περισσότερο κοντά με τον εαυτό σου, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και νιώθεις περισσότερο ασφαλής συναισθηματικά. Η διάθεσή σου επίσης αρχίζει να βελτιώνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το καλοκαίρι αρχίζει να δείχνει το θετικό του πρόσωπο από αυτή τη βδομάδα. Ο Ερμής από τις 20 αρχίζει να κινείται ορθόδρομα στον όγδοο οίκο σου και οι αναβολές και οι καθυστερήσεις μειώνονται, ενώ η επικοινωνία καλυτερεύει. Είναι αρκετά ανακουφιστική η ορθόδρομη πλέον πορεία του και για τα οικονομικά σου. Στις 20 μια εκπληκτική όψη μεταξύ Δία και Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία, τώρα εξάλλου μπορείς άφοβα να κάνεις νέα ξεκινήματα και στον συναισθηματικό τομέα. Στις 26 η πανσέληνος στους Ιχθύς ξεκαθαρίζει μια σχέση, πιθανώς μια ερωτική υπόθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καλοκαίρι αρχίζει να δείχνει ένα περισσότερο θετικό πρόσωπο από εδώ και πέρα. Ο Ερμής επιτέλους θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις σχέσεις και η επικοινωνία θα βελτιωθεί στη σχέση σου ή θα κατανοείς περισσότερο τα λόγια και τις πράξεις ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει. Την ίδια μέρα ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα σχηματίζουν μια εξαιρετική όψη που φέρνει τύχη και αισιοδοξία. Μπορείς πλέον να υπολογίζεις περισσότερο τις νέες γνωριμίες που δημιουργούνται από εδώ και πέρα.

ΙΧΘΥΣ

Το καλοκαίρι αρχίζει πλέον να δείχνει το θετικό του πρόσωπο, ο Ερμής από τις 20 θα κινείται επιτέλους ορθόδρομα και η επικοινωνία θα βελτιωθεί και αυτή η εμμονική ενασχόληση με το παρελθόν θα σταματήσει. Την ίδια μέρα ο Δίας και ο Ποσειδώνας, ο πρώτος πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεων και ο δεύτερος κυβερνήτης σου, θα σχηματίσουν μια εξαιρετική όψη που αφορά σε ταξίδια αλλά και στη διεύρυνση των οριζόντων σου. Αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να γίνουν νέες γνωριμίες, καθώς και να δημιουργηθούν νέες σχέσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments