Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός 18άδας ο Κόντε κόντρα στην ΑΕΚ

ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός 18άδας ο Κόντε κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Πέδρο Κόντε έμεινε εκτός 18άδας για τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έγινε γνωστή με τον Πέδρο Κόντε να μένει εκτός αποστολής.

Ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε τους: Βελλίδη, Νικολιά, Αποστολόπουλο, Σκόνδρα, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Λίλα, Ξύδα, Κάστρο, Κακούμπα και Γιάκο για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Κόντε αρχικά ήταν μέσα στην αποστολή, ωστόσο τελικά έμεινε εκτός 18άδας από τον Πετράκη.

Από την Παρασκευή οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα είχαν ενημερώσει τον Παναθηναϊκό ότι δεν γίνεται αποδεκτή η προσφορά τους και τελικά ο λόγος ήταν η προσφορά που υπήρχε από ομάδα των Η.Α.Ε. Το συμβόλαιο του Κόντε με την ομάδα των Ιωαννίνων ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε οι Γιαννιώτες ήθελαν να έχουν κάποιο οικονομικό όφελος από τον πρώτο τους σκόρερ την τελευταία διετία.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, δήλωσε μάλιστα στη NOVA κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την Ένωση πως “είναι κοντά στο τέλος, γι αυτό κιόλας δεν αγωνίζεται. Θέλω να πιστεύω ότι σε μία δυο μέρες το θέμα του θα έχει τελειώσει, κι ο Πέδρο (Κόντε) δεν θα αγωνίζεται πια στην Ελλάδα”, ενώ σε ερώτηση για το πού βρίσκεται το μέλλον του, σημείωσε πως “είτε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είτε στη Σαουδική Αραβία”.

Έτσι, εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πέδρο Κόντε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments