Αθλητισμός

Στον Άρη ο Νίκολας Μαρτίνες

Στον Άρη ο Νίκολας Μαρτίνες
Στον Άρη και επίσημα ο Νίκολας Μαρτίνες.

Ο Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νίκολα Μαρτίνες για ένα χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη περάσει από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο ρόστερ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Αρη. Ήρθα σ’ έναν μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Το μόνο που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει ψηλά και να πετύχει τους στόχους της. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο,» ανέφερε ο Λατίνος ποδοσφαιριστής στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Άρη.

Στη σχετική ανακοίνωση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκολας Μαρτίνες.

O 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1987.

Ο Νίκολας Μαρτίνες ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Βέλες Σάρσφιλντ. Ακολούθησαν οι Ιντεπεντιέντε και Σαντιάγκο Γουόντερερς.

Το 2012 μετακόμισε για πρώτη φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της ισπανικής Μούρθια, ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε στη χώρα μας, αποδεχόμενος την πρόταση του Παναιτωλικού. Το 2015 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με υποσχετική στις κυπριακές Ανόρθωση και Απόλλωνα Λεμεσού και ενδιάμεσα στην αυστραλιανή Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments