Αθλητισμός

Europa League: Εκτός ευρωπαϊκών ομίλων ο ΑΠΟΕΛ

Europa League: Εκτός ευρωπαϊκών ομίλων ο ΑΠΟΕΛ
Εκτός ομίλων του Europa League έμεινε ο ΑΠΟΕΛ.

Europa League: Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στον αγώνα ρεβάνς των play off με 1-0 από την Αστάνα, όσο είχαν επικρατήσει και στο πρώτο ματς, αλλά στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα από το Καζακστάν ήταν πολύ πιο εύστοχη και θα βρεθεί στην αυριανή κλήρωση των ομίλων.

Μόλις σε ένα πέναλτι ευστόχησαν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, έναντι 2 των γηπεδούχων, που πήραν το «εισιτήριο» για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ντε Βινσέντι, Εφραίμ, Ντελατόρε (απέκρουσε ο Έριτς) και Σόουζα (έστειλε την μπάλα άουτ) δεν μπόρεσαν να σκοράρουν (ο Μοράις ήταν ο μοναδικός παίκτης που βρήκε δίχτυα) με αποτέλεσμα να έρθει ο αποκλεισμός.

Στο 17’ σε σουτ του Τόμασοφ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Καρλάο, με τον Πέδρο Ενρίκε να σκοράρει. Οι Κύπριοι έχασαν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Αντίθετα, η ΑΕΚ Λάρνακας δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Τρέντσιν από την Σλοβακία. Μετά το εκτός έδρας 1-1, η κυπριακή ομάδα επιβλήθηκε με 3-0 στο «σπίτι» της και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους ομίλους. Δύο γκολ πέτυχε ο Γιάννου (1΄, 65΄), ενώ στο 36΄ σκόραρε και ο Ακοράν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments