Διεθνή

Ρωσία: Ο Πούτιν στην τηλεόραση – Εβδομαδιαία εκπομπή για τα κατορθώματά του

Ρωσία: Ο Πούτιν στην τηλεόραση – Εβδομαδιαία εκπομπή για τα κατορθώματά του
Εβδομαδιαία εκπομπή για τον πρόεδρο Πούτιν στην κρατική τηλεόραση της Ρωσίας.

Στη Ρωσία, η κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας εκπομπής με τίτλο «Μόσχα. Κρεμλίνο. Πούτιν» από 1η Σεπτεμβρίου, και η οποία θα έχει θέμα τη ζωή και το έργο του Ρώσου προέδρου.

Στην πρώτη εκπομπή η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου, οι συντελεστές της εκπομπής εκθείαζαν τον Ρώσο πρόεδρο για την καλή φυσική του κατάσταση, το φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας, την αγάπη του για τα παιδιά και την παρέμβαση που έκανε με τον τηλεοπτικό του διάγγελμα για το νομοσχέδιο της ρωσικής κυβέρνησης που προβλέπει την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης η οποία είχε σκοπό να μετριάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε στην ρωσική κοινωνία.

Η εκπομπή ανακοινώθηκε από το κανάλι «Ρωσία-1» την παραμονή της προβολής της, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το περιεχόμενο της, για το κάθε πότε θα προβάλλεται και ποιος θα είναι ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια όμως διευκρινίστηκε ότι κάθε εβδομάδα ο παρουσιαστής Βλαντίμιρ Σολοβιόφ και οι προσκεκλημένοι του θα μιλούν για το έργο και τον τρόπο με τον οποίο ξεκουράζεται ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος εμφανίσθηκε στην πρώτη εκπομπή περιέγραψε την εκπομπή ως μια προσπάθεια να δείξουν πως περνάει την εβδομάδα ο πρόεδρος της χώρας.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments