Αθλητισμός

Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ: Οριστική συμφωνία με Αλαφούζο, έρχονται ανακοινώσεις

Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ: Οριστική συμφωνία με Αλαφούζο, έρχονται ανακοινώσεις
Μόνο τεχνοκρατικές λεπτομέρειες απομένουν για τη μετάβαση στη νέα εποχή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός της οποίας θα ηγείται ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Εποχή Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ξημέρωσε στον Παναθηναϊκό. Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έδωσαν οριστικά τα χέρια, έπειτα από τις συνεχείς συζητήσεις των τελευταίων ημερών, άφησαν πίσω τους και τα τελευταία εμπόδια που υπήρξαν και πλέον ο Παναθηναϊκός περνάει στα χέρια της Pan Asia.

Ανησυχία δεν υπήρξε, αφού από την Παρασκευή που βρίσκεται ο Πιεμπονγκσάντ μαζί με τους συνεργάτες του στη χώρα μας, όλα πήγαιναν καλά στις κουβέντες. Όμως σε ένα deal για μια μεγάλη ΠΑΕ όλα είναι πιθανά μέχρι την τελευταία ώρα. Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως όλα πια διευθετήθηκαν και απομένουν μονάχα τεχνοκρατικές λεπτομέρειες για τη μετάβαση στη νέα εποχή.

Οι νομικοί σύμβουλοι των δύο πλευρών, που ακόμα και χθες βρέθηκαν για πολλές ώρες στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ και οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί να φτιάξουν το κείμενο της μεταβίβασης των μετοχών από τον νυν μεγαλομέτοχο στην Pan Asia, ενημερώθηκαν και εκείνοι πως όλα πήγαν καλά και ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια της συμφωνίας.

Τι απομένει; Οι υπογραφές. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες και να έρθουν και οι ανακοινώσεις τόσο από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, όσο φυσικά και από εκείνη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και των συνεργατών του.

Θυμίζουμε πως στην Ελλάδα βρίσκεται και ο Αβραάμ Γκραντ, που έχει σχεδόν καθημερινή επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα, αφού οι δυο τους θα συνεργαστούν στενά στη νέα εποχή του Παναθηναϊκού, ενώ στη χώρα μας είναι και άνθρωποι που αναμένεται να μπουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα, όλες αυτές τις μέρες ο Παϊρότζ έκανε συναντήσεις προκειμένου να βρει και το κατάλληλο πρόσωπο για τη θέση του προέδρου.