Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Έξαλλοι παίκτες και προπονητής με την διαιτησία

ΠΑΟΚ: Έξαλλοι παίκτες και προπονητής με την διαιτησία
«Δεν πάει άλλο με αυτούς», φώναζαν στα αποδυτήρια βασικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

“Βράζουν” οι άνρθωποι του ΠΑΟΚ με την ελληνική διαιτησία μετά τις  υποδείξεις του Ευβοιώτη επόπτη Βασίλη Καμπούρη που παραλίγο να στοιχίσουν βαθμούς στον ΠΑΟΚ από τις πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Tόσο ο Λουτσέσκου, όσο και αρκετοί παίκτες  ήταν “έξω φρενών” με τις διαιτητικές αποφάσεις. Μάλιστα οι Βιεϊρίνια, Πέλκας, Λημνιός και Κρέσπο έκαναν έντονα παράπονα τα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ομάδα τους.

Να θυμίσομουμε, ότι την πρώτη αγωνιστική ήταν ο Κουτσιαύτης, ο οποίος «κάλυψε» δύο παίκτες του Αστέρα, τον Κώτσιρα και τον Ινγκλέσιας και αντί να τους αποβάλει από το παιχνίδι, τους διατήρησε κρατώντας τις αριθμητικές ισορροπίες.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, ήρθε το αποκορύφωμα με τον Καμπούρη. Ο οποίος σε δύο περιπτώσεις, στο 50ο και στο 88ο λεπτό σήκωσε χωρίς λόγο την σημαία του υποδεικνύοντας τον Πρίγιοβιτς (αρχικά) και τον Άκπομ στη δεύτερη φάση, σε θέση οφ σάϊντ

Ο Άκπομ μάλιστα φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «Στην Αγγλία δεν θα ακύρωναν τέτοιο γκολ, είναι απίστευτο, πρώτη φορά το βλέπω».

Από την άλλη, ο προπονητής του “Δικεφάλου” μοίρασε «μπράβο» στους παίκτες του. «Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την νίκη και την προσπάθεια. Αυτές οι νίκες, μας κάνουν πιο δυνατούς», είπε ο Λουτσέσκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments