Πολιτική

Στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας

Στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας
Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκαν οι κάτοικοι με χειροκροτήματα σε ένα εύθυμο κλίμα.

Στα Χανιά έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι με χειροκροτήματα σε ένα εύθυμο κλίμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στα Χανιά, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ενέργειας κ. Σταθάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Πολάκη, και μετέβη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, καθώς και τους δημάρχους του νομού.

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα αναρωτιέστε για το σκοπό της επίσκεψής μου. Διάλεξα, πριν τη ΔΕΘ, να έρθω σε επαφή με όλες τις τοπικές κοινωνίες για να δω την υλοποίηση των δεσμεύσεων που αναλάβαμε στα περιφερειακά συνέδρια σε όλη τη χώρα».

Στη συνέχεια τόνισε, πως «στην Κρήτη έχουν διατεθεί αρκετές πιστώσεις μεγαλύτερες από όσες είχαν διατεθεί τα προηγούμενα χρόνια και έχουν δρομολογηθεί σημαντικά έργα».

Ο κ. Τσίπρας συμπλήρωσε, ότι δεν αρκεί μόνο να διατίθενται οι πιστώσεις, αλλά θα πρέπει να ξεπερνιούνται και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και τα κολλήματα ενώ υπογράμμισε ότι «είμαι εδώ για να ακούσω και τις δικές σας παρατηρήσεις και προτάσεις για όσα πρέπει να υλοποιηθούν».

Μικρή ένταση πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού

Λίγο πριν την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά, ανέβηκαν οι τόνοι…

Η αστυνομία απομάκρυνε λίγο μετά τις 09.30 έξω από τα γραφεία της αντιπεριφέρειας στα Χανιά δύο άτομα, έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι με μία ελληνική σημαία και ένα πλακάτ με τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και τη λέξη «Ανεπιθύμητος». Η διαμαρτυρία αυτή έγινε με αφορμή το ζήτημα της Μακεδονίας.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments