Αθλητισμός

Βραζιλία: Γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τερματοφύλακα (vid)

Βραζιλία: Γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τερματοφύλακα (vid)
Ο τερματοφύλακας της Σεαρά από τη Βραζιλία, Έβερσον, άνοιξε το σκορ με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στον αγώνα με την Κορίνθιανς.

Απίθανο γκολ στη Βραζιλία με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τερματοφύλακα.

Ο τερματοφύλακας της Σεαρά, Έβερσον, άνοιξε το σκορ με μια φοβερή εκτέλεση φάουλ στον αγώνα με την Κορίνθιανς.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο εν λόγω γκολκίπερ πετυχαίνει κάτι αντίστοιχο. Εντούτοις τώρα το έκανε με πολύ πιο εντυπωσιακό τρόπο. Με αυτό το γκολ άνοιξε το σκορ σε ένα ματς που η ομάδα του επικράτησε τελικά 2-1.

Ένας φίλαθλος, μάλιστα, είχε… προνοήσει. Τράβηξε βίντεο από την εξέδρα το καταπληκτικό φάουλ – γκολ του Έβερσον το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Κορίνθιανς.

Δείτε το βίντεο από την εξέδρα του γηπέδου στη Βραζιλία.

Η Σεάρα σημείωσε και δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας το 2-0 με την Κορίνθιανς να μειώνει προς το φινάλε σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Δείτε και τα τρία γκολ της συνάντησης:

Το πρώτο γκολ του 2018 στην Ουαλία είχε μπει από τερματοφύλακα!

Εάν το να προφέρει κάποιος τη λέξη Άμπεριστγουιθ είναι δύσκολο, ακόμη πιο δύσκολο είναι αυτό που κατάφερε ο τερματοφύλακας της Καρμάθεν Τάουν στο ματς εναντίον της. Ο γκολκίπερ της ουραγού (τότε) της ουαλικής Πρέμιερ Λιγκ, ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε το πρώτο γκολ στο ποδόσφαιρο της χώρας του για το 2018, καθώς από απόσταση περίπου 90 μέτρων κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο συνάδελφό του.

Βασικά, ο Λι Ίτζι για βολέ πήγαινε, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κρις Μάλοκ, του οποίου η αντίδραση στη φάση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Με αυτόν τον τρόπο άνοιξε το σκορ για την Καρμάθεν, η οποία έφτασε στην εκτός έδρας νίκη (1-2).

Δείτε το:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments