Πολιτική

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ: Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του γιου του

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ: Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του γιου του
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στην Πεντέλη από τον θάνατο του 38χρονου γιου του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ: Συγκλονισμένος είναι ο πολιτικός κόσμος από τον θάνατο του γιου του νέου υφυπουργού Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός του προκλήθηκε από πτώση, από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της οικίας όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του.

Το θλιβερό περιστατικό φαίνεται πως σημειώθηκε τα ξημερώματα. Ο άτυχος 38χρονος, φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το γιο του Γιώργου Δημαρά.


Διαβάστε σχετικά: Νεκρός ο 38χρονος γιος του Γιώργου Δημαρά


Αυτή τη στιγμή, οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί αν η πτώση του 38χρονου στο κενό ήταν αποτέλεσμα δυστυχήματος ή αν ο άνδρας θέλησε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Ο Γιώργος Δημαράς

Τα συλληπητήρια του πολιτικού κόσμου

Συλλυπητήρια του ΠτΔ για το θάνατο του γιου του Γ. Δημαρά

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά, και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια γα την απώλεια του γιου του.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για το βαρύ πένθος του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γ. Δημαρά

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, δήλωσε:

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

Συλλυπητήρια του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του γιου του Γ. Δημαρά

«Bαθιά οδύνη» για την απώλεια του γιου του Γιώργου Δημαρά και «θερμά συλλυπητήρια» στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συλλυπητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη για τον θάνατο του γιου του Γιώργου Δημαρά

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον θάνατο του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Δημαρά.

Τη βαθύτατη θλίψη του «για τον αδόκητο χαμό» του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος: “Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος”.

Συλλυπητήρια της Ένωσης Κεντρώων για το θάνατο του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γ. Δημαρά

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά για το θάνατο του γιου της, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

«Ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος της οικογένειας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Θερμά συλλυπητήρια του ΚΚΕ στον Γιώργο Δημαρά

Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Δημαρά, για την τραγική απώλεια του γιου του.

Ποιος είναι ο Γιώργος Δημαράς

Γεννήθηκε στον Άγιο Γεώργιο- Κουτσοχέρι Μεσολογγίου στις 16-12-1946 από αγροτική οικογένεια, τελείωσε την Παλαμαϊκή Σχολή Μεσολογγίου και μετακόμισε στην Αθήνα για σπουδές και εργασία. Είναι Πολ. Μηχανικός και ίδρυσεγραφείο μελετών και κατασκευών, παρακολούθησε και οικονομικές σπουδές στην ΑΣΟΕΕ.

Στη δικτατορία συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα και στα γεγονότα του Πολυτεχνείου , συνελήφθη και βασανίστηκε.

Μεταδικτατορικά ενεργοποιήθηκε μέσα από την αριστερά και την οικολογία και αγωνίστηκε για ζητήματα δημοκρατίας, παιδείας, ειρήνης, κοινωνικής δικαιοσύνης και προστασίας περιβάλλοντος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments