Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στην… αντεπίθεση για Χριστοδουλόπουλο

ΑΕΚ: Στην… αντεπίθεση για Χριστοδουλόπουλο
Δεν κάνει πίσω για Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ.

Η χθεσινή απόφαση της ΕΕΟΔ ξεκαθάρισε ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ωστόσο η ΑΕΚ δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω.

Η Ένωση επιζητά την τιμωρία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού για τις διπλές υπογραφές. Αυτό είναι σαφές και γνωστό εδώ και μήνες. Γι’ αυτό και στο Διαιτητικό Δικαστήριο που θα μπει στην ουσία των ποινών, αναμένουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ την ηθική δικαίωση για ότι έγινε.

Όπως στην ΑΕΚ αποφάσισαν να μην κάνουν πίσω και θα πάνε μέχρι τέλους τη διαρροή της απόφασης από το… Σάββατο. Κάτι πρωτοφανές στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, κάτι που προκάλεσε ακόμη και τον θυμό του ίδιου του Προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου που κάνει λόγο για «ευθύνες». Και η ΑΕΚ (πέραν της πολιτικής της ΕΠΟ) θα πάει μέχρι τέλους νομικά και το πώς προέκυψε διαρροή.

Σε κάθε περίπτωση η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν κάνει πίσω… βήμα και στο Διαιτητικό θα είναι πιο «υποψιασμένη» πια, μετά τη διαρροή.

Η χθεσινή ανακοίνωση της Ένωσης:

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ πήρε θέση για την απόφαση σχετικά με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και το θέμα του συμβολαίου του, κάνοντας επίθεση στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών σχετικά με την διαρροή που υπήρξε για το σκεπτικό της απόφασης. Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως η δεν θα αφήσει την υπόθεση, αφού θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναλυτικά:

«Στην ΠΑΕ ΑΕΚ ουδεμία έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών! Και πώς να μας προκαλέσει, αφού είχαν σπεύσει να μας… ενημερώσουν μέσω διαρροής προς τον ερυθρόλευκο Τύπο, κάτι που εκτός από πρωτοφανές είναι απόλυτα ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο η συγκεκριμένη Επιτροπή χειρίστηκε την υπόθεση.

Απλώς νομίζαμε ότι αυτές οι εποχές είχαν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Διαψευστήκαμε και επιφυλασσόμεθα πλέον για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να υπάρξει επιτέλους δικαστική επίλυση της διαφοράς με εφαρμογή των κανόνων δικαίου και εξέταση όλων των νομικών παραμέτρων που θέσαμε με το υπομνημά μας, αφού η συγκεκριμένη Επιτροπή το μόνο που έκανε ήταν διαρροές..».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments