Αθλητισμός

Απίθανο γκολ με εναέριο ψαλίδι από τον Βινίσιους της Ρεάλ (vid)

Απίθανο γκολ με εναέριο ψαλίδι από τον Βινίσιους της Ρεάλ (vid)
Ένα τρομερό γκολ σημείωσε στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Βινίσιους Τζούνιορ. Απολαύστε το.

Ένα απίθανο γκολ το οποίο δείχνει το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο που διαθέτει σημείωσε στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος για τον οποίο δόθηκαν 46 εκατομμύρια ευρώ, αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα των Ισπανών. Συμμετέχει ωστόσο και στις προπονήσεις των ανδρών.

Σε μία εξ αυτών, η μπάλα… κόλλησε στο στήθος του και με εκπληκτικό εναέριο ανάποδο «ψαλίδι» άφησε άγαλμα τον Κέιλορ Νάβας και σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ.

Δείτε σε βίντεο το γκολ του Βινίσιους Τζούνιορ:

https://www.youtube.com/watch?v=wkAYgoY5Hbo

Ποιος είναι ο Βινίσιους Τζούνιορ

Γεννημένος στις 12/7 του 2000 στο Ρίο ο Βινίσιους Τζούνιορ θεωρείται το κορυφαίο ταλέντο του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Επικρατεί φρενίτιδα για τον μικρό, που οδήγησε την U-17 της Βραζιλίας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ν.Αμερικής. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ (7 γκολ σε 8 ματς) και κορυφαίος παίκτης του τουρνουά. Η ρήτρα του ήταν 30 εκατ. € (τα πρόσφερε η Μπαρτσελόνα), αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε πάνω από 40 εκατ. € για να εξασφαλίσει την υπογραφή του. 2017 05 13T212841Z 2043564489 RC17823E85D0 RTRMADP 3 BRAZIL SOCCER

Γιατί όμως η Ρεάλ αποφάσισε να κάνει τον μικρό την 7η πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της και να επενδύσει σε έναν “οπαδό της Μπαρτσελόνα”;

Ναι, ο Βινίσιους έχει ίνδαλμά του τον Νεϊμάρ. Και πρόσφατα σε ερώτηση που του έγινε απάντησε ότι προτιμά το Μέσι από τον Κριστιάνο. Η Ρεάλ όμως κοίταξε πέρα από τις προτιμήσεις ενός 16χρονου και είδε τα τεράστια προσόντα του. Και ένα πιθανό διάδοχο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Είναι πιο ψηλός από το Νεϊμάρ  και παρότι δεν είναι τόσο “ελαστικός” όσο το ίνδαλμά του, είναι πιο εκρηκτικός. Η τεχνική του είναι ήδη σε κορυφαίο επίπεδο, ικανή για κλειστές ντρίμπλες ή τακουνάκι πάνω από το κεφάλι του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments