Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Παραιτήθηκε ο εμπορικός διευθυντής της ΑΕΚ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης
Παραιτήθηκε ο εμπορικός διευθυντής της ΑΕΚ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, υπέβαλε την παραίτησή του, μετά από τρία δημιουργικά χρόνια.

Τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα της ΑΕΚ στο τουρνουά της Λευκωσίας μπορεί να ήταν άκρως ενθαρρυντικά, τα πράγματα όμως δεν πήγαν και τόσο καλά για το τμήμα χορηγιών της ομάδας που εδώ και λίγες ώρες αναζητά νέο εμπορικό διευθυντή.

Η παραίτησή του συνιστά σημαντική απώλεια και έρχεται σε μία χρονική στιγμή που η ΑΕΚ, είχε κάνει άλματα σε επίπεδο χορηγικής και επικοινωνιακής υποστήριξης και επιχειρούσε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη της τεχνοκρατικής της αντίληψης.

Ο κ. Παπαβασιλάκης βελτίωσε σημαντικά το εμπορικό προφίλ της ΑΕΚ και προχώρησε σε πολλές χορηγικές συμφωνίες, οι οποίες έφεραν χρήματα στο ταμείο της ΚΑΕ και βελτίωσαν ουσιαστικά την έξωθεν καλή μαρτυρία της, έχοντας σημαντική συμβολή στο εγχείρημα της ταινίας «1968».

Η απόφασή του να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με την ΑΕΚ, συνιστά απώλεια και για το ελληνικό μπάσκετ κι έγινε γνωστή μέσω επιστολής, με την οποία ευχαρίστησε φίλους και συναδέλφους του για την συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα. Τόνισε, επίσης, ότι νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος για το αποτύπωμα της συνολικής δουλειάς της ΚΑΕ, στην κληρονομιά, την ποιότητα και την περηφάνια ενός τόσο ιστορικού συλλόγου.

Ετικέτες: 
2018