Αθλητισμός

“Μας είχε διαλύσει από την αριστερή πλευρά”: Η νύχτα που ο πλανήτης έμαθε τον Γκάρεθ Μπέιλ (vid)

“Μας είχε διαλύσει από την αριστερή πλευρά”: Η νύχτα που ο πλανήτης έμαθε τον Γκάρεθ Μπέιλ (vid)
Η Ίντερ φιλοξενεί την Τότεναμ απόψε στο Μιλάνο σε ένα ματς που φέρνει μνήμες από την παράσταση του Γκάρεθ Μπέιλ στο συγκεκριμένο γήπεδο, πριν από 8 χρόνια.

Στις 20 Οκτωβρίου 2010, η Ιντερ υποδεχόταν στο «Σαν Σίρο» την Τότεναμ για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ημίχρονο του αγώνα, η ιταλική ομάδα βρισκόταν ήδη μπροστά στο σκορ με 4-0, με τους Λονδρέζους μάλιστα να αγωνίζονται με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάριο Γκόμεζ. Πολλοί αναρωτήθηκαν σε ποιο σκορ θα σταματούσαν οι Νερατζούρι έχοντας ξεγράψει ολοκληρωτικά τους Λονδρέζους. Υπολόγιζαν χωρίς τον Γκάρεθ Μπέιλ, που έδωσε την πρώτη του μεγάλη ποδοσφαιρική παράσταση ενώπιον ολόκληρης της Ευρώπης.

Ο 20χρονος τότε εξτρέμ λίγο έλειψε να φέρει τούμπα μόνος του το ματς! Στο 52′ μείωσε σε 1-4 αναγκάζοντας την Ιντερ να μαζευτεί και να κοιτάξει πώς θα συντηρήσει το ούτως ή άλλως ευρύ σκορ. Ο Μπέιλ διάβασε τη χαλάρωση του αντιπάλου και σημείωσε ακόμα δύο καταπληκτικά γκολ στο 90ο και 91ο λεπτό του αγώνα!

Το ματς τελείωσε με 4-3 υπέρ της Ίντερ, αλλά η βραδιά άνηκε σε εκείνον. Στον μεγάλο Γκάρεθ Μπέιλ.

Στη «ρεβάνς» της 2ας Νοεμβρίου, ο Μπέιλ έκανε ακόμα ένα καταπληκτικό ματς! Δεν σκόραρε, όμως είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ που σημείωσαν οι Φαν ντερ Φάρτ, Κράουτς και Παβλιουτσένκο οδηγώντας την Τότεναμ σε μία επική νίκη (με 3-1) η οποία εν τέλει αποδείχθηκε και η καθοριστική για την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης! Ο εμβληματικός δεξιός μπακ Χαβιέρ Ζανέτι, αρχηγός της Ιντερ ακόμα και τώρα λίγο πριν κλείσει τα 40 χρόνια του, θυμάται:

«Μας είχε διαλύσει και στα δύο ματς από την αριστερή πλευρά. Ευτυχώς τώρα παίζει στον άξονα και δεν θα είναι αποκλειστικά ο δικός μου εφιάλτης» τόνισε ο Αργεντινός ενόψει της αποψινής πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη φάση των «16» στο Γιουρόπα Λιγκ, παραδεχόμενος ότι στα δύο παιχνίδια εκείνης της σεζόν είχε εκτεθεί ανεπανόρθωτα από τις ορέξεις του Μπέιλ, ο οποίος στο φετινό Champions League θα είναι ο απόλυτος ηγέτης της Ρεάλ, μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο.

Θυμηθείτε εκείνο το ματς στο Μιλάνο:

https://www.youtube.com/watch?v=A2rQltUUoLw

Μπέιλ εναντίον Μαϊκόν στο Λονδίνο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments