Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Δάφνη: Ποινή κάθειρξης 42 ετών στον βιαστή της φοιτήτριας
Δάφνη: Ποινή κάθειρξης 42 ετών στον βιαστή της φοιτήτριας | Pagenews.gr
Pagenews Team

Σαράντα δύο χρόνια κάθειρξη είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον 53χρονο βιαστή και βασανιστή της φοιτήτριας στη Δάφνη.

Να σημειωθεί, ότι ο ίδιος ήταν απών από τη δίκη του, καθώς ζήτησε να μην μεταχθεί στο ακροατήριο.

Η συνολική ποινή που επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο, όπως αναφέρθηκε είναι 42 χρόνια αλλά εκτιτέα είναι τα 25. Ο 53χρονος κηρύχθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της:

  • αρπαγής, με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωσή της
  • βιασμού κατ’ εξακολούθηση
  • κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας
  • επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση.

Σατανικός και διεστραμμένος

Στην αγόρευση της η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε επίσης την ενοχή του κατηγορουμένου ανατρέποντας τον ισχυρισμό του ότι η 23χρονη φοιτήτρια συναίνεσε στις ασελγείς πράξεις, γιατί όπως είπε, αν είχε δώσει την συγκατάθεση της, δεν θα χρειαζόταν να την δέσει, να την φιμώσει και να την αναισθητοποιήσει. Μάλιστα χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο πρόσωπο διεστραμμένο και σατανικό.

Κατά την διάρκεια της αγόρευσης της η εισαγγελική λειτουργός είπε όχι στο αίτημα του κατηγορουμένου για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Όπως είπε, « το θύμα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της». Το μαρτύριο της φοιτήτριας

Η φοιτήτρια, σύμφωνα με τη δικογραφία, είχε παραμείνει τουλάχιστον 24 ώρες, δεμένη, φιμωμένη και χτυπημένη, στο υπόγειο της Δάφνης.

Η 23χρονη απάντησε σε αγγελία που είχε βάλει ο 53χρονος με την οποία ζητούσε γυναίκα ως περιστασιακή οικιακή βοηθό, καθώς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες λόγω τυφλότητας και υπερβολικής παχυσαρκίας.

Η κοπέλα είχε εργαστεί άλλες τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα στο σπίτι της Δάφνης και την επίμαχη μέρα είχε πάει στο υπόγειο για να εισπράξει 25 ευρώ που της όφειλε από την εργασία της.

Ετικέτες: 
2018