Αθλητισμός

O Φινλανδός Γκεστράνιους, διαιτητής στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

O Φινλανδός Γκεστράνιους, διαιτητής στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Ο διεθνής Γκεστράνιους, διαιτητής στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Τούμπα.

Για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Superleague η ΚΕΔ έστειλε έναν ξένο διαιτητή από τη Φιλανδία.

Ο λόγος για τον διεθνή, από την 1η κατηγορία της UEFA, Ματίας Γκεστράνιους, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Μίκο Αλκάρε, Ρίκου Βιρεαουβούρι.

Τέταρτος ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο εκ των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Φερνάνο Μάριν.

Ο Γκεστράνιους είναι 40 ετών και είναι διεθνής από το 2009, έχοντας “σφυρίξει” σχεδόν αποκλειστικά αγώνες του Europa League.

Στο παρελθόν έχει βρεθεί και στο δρόμο τόσο της ΑΕΚ, στο περσινό 2-2 με τη Ριέκα, όσο και του ΠΑΟΚ, στο μεγάλο διπλό του Ντόρτμουντ (0-1) και στο 6-1 με τη Ντιναμό Μινσκ.

Επιπλέον πριν δύο χρόνια είχε διευθύνει το Άλκμααρ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0, ενώ τo φετινό καλοκαίρι ορίστηκε σε τρεις αγώνες των προκριματικών του Europa (Λουντογκόρετς-Τορπέντο 4-0, ΑΠΟΕΛ-Χάποελ Μπερ Σεβά 3-1 και Γκόρνικ Ζάμπρζε-Τρεντσίν 0-1).

Την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό θα διευθύνει ο Μανώλης Σκουλάς, ενώ το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός ο Γιώργος Τζοβάρας.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 4ης αγωνιστικής:

22 Σεπτεμβρίου

(19:00) Ατρόμητος-Λάρισα: Βρέσκος (Ευθυμιάδης, Κωσταράς, 4ος Λάμπρου) (18:15) Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης: Σέζος (Σάββας, Δημόπουλος, 4ος Κουμπαράκης) (20:30) ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης: Γρατσάνης (Κολοσιώνης, Καλαμπόκης, 4ος Ευαγγέλου)

23 Σεπτεμβρίου

(16:00) Ξάνθη-ΟΦΗ: Παπαπέτρου (Κουρομπύλια, Ακρίβος, 4ος Φωτιάδης) (20:30) ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Γκεστράνιους (Αλκάρε, Βιρεαβουόρι, 4ος Τζήλος) (19:00) Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός: Τζοβάρας (Κωνσταντόπουλος, Μπούξμπαουμ, 4ος Τσαμούρης)

24 Σεπτεμβρίου

(19:00) Παναιτωλικός-Λαμία: Μανούχος (Πετρόπουλος, Τριανταφύλλο, 4ος Κοτσάνης) (19:30) Πανιώνιος-Ολυμπιακός: Σκουλάς (Σπυρόπουλος, Κωνσταντίνος, 4ος Τάσης)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments