Αθλητισμός

Ο Κριστιάνο δεν έκανε τίποτα: Το βίντεο που “αθωώνει” τον Πορτογάλο (vid)

Ο Κριστιάνο δεν έκανε τίποτα: Το βίντεο που “αθωώνει” τον Πορτογάλο (vid)
O Κριστιάνο Ρονάλντο αποβλήθηκε στο 27' της αναμέτρησης με τη Βαλένθια και ένα κοντινό βίντεο δείχνει το τι ακριβώς συνέβη. Ο Πορτογάλος δεν κάνει τίποτα, ο αντίπαλος κάνει θέατρο, η UEFA εκτίθεται που δεν χρησιμοποιεί το VAR.

Ήταν η φάση που στιγμάτισε την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Βαλένθια στο Μεστάγια για την πρεμιέρα του Champions League. Πρωταγωνιστής ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αντίκρισε την πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του στο Champions League.

Οι περισσότεροι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς έκανε ο Πορτογάλος και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στη διοργάνωση που κάθε χρόνο κάνει.. μαγικά!

Ο CR7 δεν μπορούσε να πιστέψει την αποβολή του και ξέσπασε σε κλάματα, όταν ο διαιτητής Μπριχτ του έδειξε την απευθείας αποβολή.

Σε τηλεοπτική εκπομπή έπαιξε ένα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα τη φάση. Και σ’ αυτή φαίνεται ότι ο Κριστιάνο δεν κάνει τίποτα. Ο μόνος που κάνει είναι ο αντίπαλος του θέατρο.

Δείτε το βίντεο

Φυσικά εδώ ανοίγει ξανά μια πολύ μεγάλη κουβέντα που αφορά την UEFA και το VAR. Η λανθασμένη επιλογή του Γερμανού διαιτητή θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αποφευχθεί αν υπήρχε το VAR. Δείχνοντας γι’ ακόμα μία φορά πόσο λάθος είναι η απόφαση της UEFA να μην το βάλει από φέτος στα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Κριστιάνο με αυτή την κόκκινη- «φάντασμα» (την πρώτη του στο Champions League μετά από 154 ματς) θα δεχτεί ποινή μίνιμουμ 2 αγωνιστικών, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το ματς και με την Γιουνάιντεντ στο «Ολντ Τράφορντ»!

Champions League: Τα αποτελέσματα των αγώνων

Η μεγάλη έκπληξη στο «Έτιχαντ» σημάδεψε την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Η Λιόν νίκησε με 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι κι έβαλε «φωτιά» στο 6ο γκρουπ μετά και το 2-2 της Σαχτάρ Ντόνετσκ με την Χοφενχάιμ, ενώ η είδηση της βραδιάς ήταν η αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Μεστάγια» (χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλό του).

Οι «λιονέ» αιφνιδίασαν τους «πολίτες», που δεν είχαν στον πάγκο τους τον Πεπ Γκουαρντιόλα (ήταν τιμωρημένος) και πήραν ένα τεράστιο «διπλό» απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλες βλέψεις στην εφετινή διοργάνωση.

Στα άλλα ματς τα φαβορί επιβλήθηκαν: η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε… στο ρελαντί της Ρόμα (3-0) στο «Μπερναμπέου», σε ματς όπου ο Μανωλάς ήταν βασικός σε όλο το 90λεπτο με τους «Ρωμαίους», ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει από την Ελβετία (3-0 τη Γιουνγκ Μπόις).

Δεν πέρασαν παρά μόνο τρία 24ωρα από το ματς με την Σαουόλο, που ο Κριστιάνο Ρονάλντο «άνοιξε λογαριασμό» στη serie A με την φανέλα της Γιουβέντους και ο Πορτογάλος σταρ αντίκρισε την πρώτη κόκκινη κάρτα της καριέρας του στο Champions League, μετά από 154 αγώνες!

Η «Μεγάλη Κυρία», όμως, με δύο πέναλτι του Πιάνιτς επιβλήθηκε με 2-0 της Βαλένθια κι έκανε το ιδανικότερο ξεκίνημα στον 8ο όμιλο.

Η εμπειρία νίκησε κατά κράτος τον ενθουσιασμό στο «Σταντ ντε Σουίς» της Βέρνης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δύο γκολ του Πολ Πογκμπά στο πρώτο μέρος επιβλήθηκε με 3-0 της Γιούνγκ Μπόις, στην παρθενική της παρουσία σε ομίλους του Champions League.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

5ος όμιλος

Άγιαξ – ΑΕΚ 3-0

Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου 0-2

Γκολ: 10′ Λεβαντόφσκι, 54′ Ρενάτο Σάντσες

6ος Όμιλος

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Χόφενχαϊμ 2-2

Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν 1-2

Γκολ: 26′ Κορνιέτ (Λιόν), 43′ Φεκίρ (Λιόν), 67′ Μπερνάντο Σίλβα (Σίτι)

7ος Όμιλος

Βικτόρια Πλζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2

Γκολ: 29′, 42′ Κρμέντσικ (Βικτόρια Πλζεν), 49′ Χαλόφ (ΤΣΣΚΑ), 90+3 Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρόμα 3-0

Γκολ: 45′ Ίσκο, 58′ Μπέιλ, 90+3′ Μαριάνο

8ος Όμιλος

Βαλένθια – Γιουβέντους 0-2

Γκολ: 45′ πεν., 51′ Πιάνιτς

Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Γκολ: 35′, 44′ πεν. Πογκμπά, 66′ Μαρσιάλ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments