Αθλητισμός

ΠΑΟΚ ΤΣΕΛΣΙ: Επίθεση αγνώστων σε οπαδούς της Τσέλσι που διασκέδαζαν στα Λαδάδικα

ΠΑΟΚ ΤΣΕΛΣΙ: Επίθεση αγνώστων σε οπαδούς της Τσέλσι που διασκέδαζαν στα Λαδάδικα
ΠΑΟΚ ΤΣΕΛΣΙ: Οι δύο οπαδοί της Τσέλσι δεν φορούσαν διακριτικά ομάδας. Το περιστατικό συνέβη στις 4.50 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Ίωνος Δραγούμη. Τα αίτια του παραμένουν άγνωστα.

ΠΑΟΚ ΤΣΕΛΣΙ: Μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου δύο ‘Αγγλοι υπήκοοι, πιθανότατα οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τσέλσι, η οποία αγωνίζεται απόψε στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ, δέχθηκαν προπηλακισμό από ομάδα τεσσάρων αγνώστων που τους επιτέθηκαν και σωματικά.

Το περιστατικό συνέβη στις 4.50 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Ίωνος Δραγούμη. Τα αίτια του παραμένουν άγνωστα.

Φαίνεται ότι οι δύο αλλοδαποί διασκέδαζαν προηγουμένως στην περιοχή των Λαδάδικων. Χωρίς πάντως να φέρουν πάντως διακριτικά ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στο σημείο μετέβη σταθμός του ΕΚΑΒ. Οι Άγγλοι ωστόσο δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο, ούτε προέβησαν στην κατάθεση μήνυσης για το συμβάν.

Στις 19:55 η σέντρα

Όσον αφορά το ματς ο Λουτσέσκου έχει μια σημαντική απουσία, αφού εκτός είναι ο Μάτος, ο οποίος κουβαλάει τιμωρία από τα προκριματικά του Champions League. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Βιεϊρίνια και στο αριστερό άκρο να παίξει ο νεοφερμένος Τόσκα. Ωστόσο, υπάρχουν και θετικά νέα, αφού ο Πρίγιοβιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, αλλά λογικά θα μείνει στον πάγκο. Έκπληξη αποτέλεσε ο αποκλεισμός των Καρέλη και Ακπόμ από την αποστολή.

Η Τσέλσι ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Εντέν Αζάρ. Ο Ιταλός τεχνικός τον απέκλεισε για να τον ξεκουράσει. Εκτός έμειναν επίσης o Νταβίντ Λουίζ , ο Ντρινκγουότερ και ο Έμερσον. Νοκ άουτ είναι ο Κόβασιτς λόγω τραυματισμού. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Φάμπρεγκας, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα – Μαουρίσιο, Κάνιας – Λημνιός, Ζαμπά, Ελ Καντουρί – Πέλκας

Τσέλσι (4-3-3): Καμπαγιέρο – Τζαπακόστα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Αλόνσο – Μπάρκλεϊ, Ζορζίνιο, Αμπαντού – Γουίλιαν, Μόουζες, Μοράτα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments