Lifestyle

Διονύσης Σχοινάς: Αποχαιρέτισε το καλοκαίρι με ένα μοναδικό πάρτι και το pagenews.gr ήταν εκεί (pics)

Διονύσης Σχοινάς: Αποχαιρέτισε το καλοκαίρι με ένα μοναδικό πάρτι και το pagenews.gr ήταν εκεί (pics)
Ο Διονύσης Σχοινάς διασκέδασε τους καλεσμένους του σε ένα μεγάλο live party στο “Akanthus”. Ποιοι διάσημοι παραβρέθηκαν. Το pagenews.gr ήταν εκεί.

Ο Διονύσης Σχοινάς αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι με ένα μεγάλο live party στο “Akanthus”.

Το pagenews.gr ήταν εκεί για να μεταφέρει τον απόηχο της βραδιάς και τους καλεσμένους που ξεσάλωσαν μέχρι πρωίας.

Στο πάρτι πέρα από το γιο του Δημήτρη και την απαστράπτουσα Καίτη Γαρμπή βρέθηκαν άνθρωποι από το δημοσιογραφικό αλλά και καλλιτεχνικό κόσμο.

Το παρών έδωσαν και πολλά άτομα της showbiz.

Οι καλεσμένοι ήταν τόσοι πολλοί που δυστυχώς δεν τους θυμάμαι όλους.

Ενδεικτικά να αναφέρω τους Κώστα Λαϊνά, Κωνσταντίνο Δάνδολο, Χριστίνα Κολέτσα, Λάκη Γαβαλά, Βασίλη Μπουλούμπαση, Στέλλα Μιζεράκη και Πάνο Ζάρλα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς, λίγο πριν ξεκινήσει τις χειμερινές εμφανίσεις του στο ολοκαίνουργιο stage του “Akanthus Live” (πρώην VOX), αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με ένα λαμπερό closing act στα πλαίσια του επιτυχημένου κυριακάτικου “Greek Royal” party στο “Akanthus Summer”.

Μετά από πολλά χρόνια ο Διονύσης Σχοινάς αλλάζει νυχτερινή στέγη και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στην διασκέδαση μέσα από μια νέα συνεργασία που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Διονύσης Σχοινάς & ΑΚΑΝΘΟΥΣ LIVE ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της νυχτερινής Αθήνας και είναι βέβαιο πως θα είναι το στέκι όλων μας.

O χαρισματικός καλλιτέχνης, ξεσήκωσε γι’ άλλη μια φορά τους πάνω από 2.000 funs που είχαν κατακλύσει από πολύ νωρίς το γνωστό αθηναϊκό κλαμπ με χρυσές νέες και παλιές επιτυχίες του.

Ξεχωρίσαμε τις επιτυχίες: “Εδώ στη δουλειά”, τη νέα επιτυχία​ ​που έγραψε -σε μουσική και στίχους-ο Φοίβος, “Ομορφαίνεις τη ζωή μου”, “Το καλοκαίρι”, “Ζήσαμε”, “4εις εποχές” και βέβαια και πολλά ακόμη που έκαναν όλους τους καλεσμένους να διασκεδάζουν με την καρδιά τους.

Τη βραδιά επιμελήθηκε ο Χάρης Σιανίδης και η εταιρία του Beautiful People που εγγυάται την επιτυχία σε ό,τι και αν επιμελείται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments