Video

Λαμία: Συγκλονίζει η Γαλλίδα όμηρος του 34χρονου – Σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω (vid)

Λαμία: Συγκλονίζει η Γαλλίδα όμηρος του 34χρονου – Σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω (vid)
Τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε φυλακισμένη στο σπίτι του 34χρονου στη Λαμία περιγράφει η 40χρονη Γαλλίδα.

Για την σκηνές τρόμου που πέρασε στα χέρια του 34χρονου στη Λαμία μίλησε 40χρονη Γαλλίδα.

Η 40χρονη που είχε γνωρίσει από μέσα κοινωνικής δικτύωσης των 34χρονο αρκετό καιρό πριν. Ποτέ της όμως δεν φανταζόταν αυτό που θα βίωνε καθώς πήγαινε στο σπίτι του.

Η μαρτυρία σοκ – Το μόνο που σκεφτόμουν από την αρχή ήταν ότι θα πεθάνω»

«Με κάθισε σε μια καρέκλα. Αφού με έδεσε στην καρέκλα, μετά με έβαλε στο κρεβάτι του και με έδεσε εκεί, μου έδεσε τα μάτια και μου έκλεισε το στόμα…Ήμουν φυλακισμένη, Μου είπε ότι ήθελε να είμαι μόνο δική του σκλάβα.

Εγώ δεν ήθελα. Του είπα: Όχι! Και μου απάντησε ότι αυτό θα είμαι, ότι δεν έχω καμία επιλογή και ότι κανείς δεν θα έρθει α με αναζητήσει και ότι δε θα με βοηθήσει κανείς και ότι θα μείνω έτσι και ότι ο χώρος όπου βρίσκομαι είναι η φυλακή μου.

Τρεις μέρες (με κράτησε φυλακισμένη). Το μόνο που σκεφτόμουν από την αρχή ήταν ότι θα πεθάνω», είπε η 40χρονη μιλώντας στον Alpha.

Ο τρόπος που κατάφερε και ζήτησε βοήθεια

«Μου άφησε το κινητό μου τηλέφωνο γιατί το διαπραγματεύτηκα, επειδή τηλεφωνούσε η κόρη μου και του εξήγησα ότι χρειάζομαι να έχω το κινητό τηλέφωνο για να μιλάω με την οικογένειά μου και να τον κάνω να καταλάβει ότι αν δεν απαντάω, θα καλέσουν την αστυνομία και θα με αναζητήσουν».

Σε ερώτηση για το ποια θέλει να είναι η τιμωρία του, η Γαλλίδα απαντάει:

«Η τιμωρία που θέλω για αυτόν είναι η φυλακή ώστε να σταματήσει. Ίσως τότε να δει πώς είναι η φυλακή για κάποιον που θέλει να είναι ελεύθερος. Να πάει ίσως να τον δει ένας γιατρός, ένας καλός γιατρός».

Ο άνδρας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από σήμα της Interpol και θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του Aplha:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments