Αθλητισμός

ΑΕΚ: Η εντεκάδα του Ουζουνίδη κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Η εντεκάδα του Ουζουνίδη κόντρα στον ΠΑΟΚ
ΑΕΚ: Αναμένεται να επιστρέψουν οι Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτας, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ, λόγω τιμωρίας.

ΑΕΚ: Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο προπονητής της «Ένωσης» θα επαναφέρει το 4-2-3-1 και στις περισσότερες θέσεις τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Αναμένεται να επιστρέψουν οι Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτας, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ, λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά:

Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, το δίδυμο Λαμπρόπουλος-Οικονόμου στα στόπερ δεν σπάει, ενώ ο Μπακάκης θα είναι δεξί μπακ.

Για το αριστερό άκρο άμυνας ο Λόπες έχει προβάδισμα έναντι του Χουλτ και για την ώρα φαίνεται πως δεν είναι έχει πολλές πιθανότητες να τους δούμε μαζί με τον Σουηδό μπακ και τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Ο Ντμίτρο Ανατολίγιοβιτς Τσιγκρίνσκι δεν θα αγωνιστή κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σιμόες και Γαλανόπουλος θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Μάνταλο σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, ενώ ο Μπακασέτας είναι φαβορί για τη θέση στο άλλο άκρο.

Δεν είναι απίθανο Μάνταλος ή Μπακασέτας να παίξουν πίσω από τον Λιβάγια και να επιλεγεί ο Λόπες ή ο Γκάλο αντίστοιχα στα άκρα.

Ο Λιβάγια θα είναι σίγουρα βασικός παίζοντας σε ελεύθερο ρόλο αν προτιμηθεί ο Πόνσε για την κορυφή της επίθεσης και πιο μπροστά αν η επιλογή του προπονητή είναι ο Κλωναρίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments