Αθλητισμός

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ 1-0: Φρένο από τον ΠΑΣ στο σερί του Άρη

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ 1-0: Φρένο από τον ΠΑΣ στο σερί του Άρη
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ: Με αυτογκόλ του Δεληζήση στο 65' ο Αρης έχασε το αήττητο του (1-0) στους «Ζωσιμάδες».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ: Με αυτογκόλ του Δεληζήση στο 65′ ο Αρης έχασε το αήττητο του (1-0) στους «Ζωσιμάδες» και παράλληλα δέχτηκε το πρώτο του γκολ στην Super League. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ένας αξιόπιστος αντίπαλος και έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που προσπάθησε πολύ στο τελευταίο ημίωρο για το γκολ χωρίς να το πετύχει.

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και για τις δυο ομάδες, ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν αυτός που τελικά πανηγύρισε το τρίποντο της νίκης, με την βοήθεια και της… τύχης.

Στο πρώτο 25λέπτο ο ΠΑΣ Γιάννενα είχε αρκετά καλά οργανωμένη την άμυνα του με αποτέλεσμα ο Άρης να μην μπορεί να απειλήσει, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έψαχναν την πρώτη καλή στιγμή με βαθιές μπαλιές. Αυτό άλλαξε στα επόμενα λεπτά, όπου ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε αρκετά, με τις δυο ομάδες να έχουν σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ.

Και στο δεύτερο μέρος ο Αρης συνέχισε να παρουσιάζεται αναποτελεσματικός στον χώρο του κέντρου. Δεν υπήρχε ανάπτυξη από τον άξονα με τους Μπάσα και Ματίγια να μην έχουν φρεσκάδα και τους κίτρινους να μην έχουν ούτε ουσία, ούτε φαντασία στο παιχνίδι τους, όπως στους προηγούμενους τρεις αγώνες τους. Συγκεκριμένα έλειπαν οι κάθετες με τις επιθετικές προσπάθειες του Άρη με τον καλοστημένο μεσοαμυντικά ΠΑΣ να εξουδετερώνει σχετικά εύκολα τις ενέργειες των Θεσσαλονικέων.

Βεβαίως ούτε η ομάδα του Πετράκη «φαινόταν» επιθετικά με τον ρυθμό να είναι ακόμη να έχει πέσει σε σχέση με τα πρώτα 45 λεπτά

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, έστω και με πολύ δόση τύχης. Ο Λεό βρέθηκε μέσα στην περιοχή και αρκετά αριστερά, σούταρε, με τη μπάλα να κοντράρει στα πόδια του Δεληζήση και να καταλήγει στα δίχτυα του Κουέστα που δεν περίμενε φυσικά αυτή την εξέλιξη.

Ο ΠΑΣ απείλησε και στο 70’ , όταν ο Τζανακάκης πρόλαβε τον Λεό πριν κάνει την προβολή για να σκοράρει. Ο Αρης έγινε πιο κινητικός στο τελευταίο δεκάλεπτο και είχε δύο μεγάλες φάσεις για να ισοφαρίσει. Στο 86’ με τον Βελλίδη να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Γκάμα και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων τον Δεληζήση να μην μπορεί να νικήσει τον πρώην τερματοφύλακα των κίτρινων σε ένα απίστευτο τετ α τετ.

ΠΑΣ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιδάλ (89΄Σιόντης), Νικολιάς, Μυστακίδης (63΄Κριζμάν), Λεό (75΄Αθανασιάδης)

ΑΡΗΣ (Π. Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κολάσο, Τζανακάκης, Μπάσα (80΄Σιώπης), Ματίγια, Γκαρσία (80΄Μαρτίνες), Γκάμα, Ντιγκινί (80΄Ναζλίδης), Γιουνές

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments