Ελλάδα

Ζακ Κωστόπουλος: Η δικηγόρος της οικογένειας μιλά για καθαρή δολοφονία

Ζακ Κωστόπουλος: Η δικηγόρος της οικογένειας μιλά για καθαρή δολοφονία
Νέες εξελίξεις αναμένονται σήμερα στην υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Ζακ Κωστόπουλος: Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του 33χρονου, που μπήκε την περασμένη Παρασκευή στο κοσμηματοπωλείο, στην οδό Γλάδστωνος, στην Ομόνοια και λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του.

Αν ο θάνατος οφείλεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τότε σίγουρα οι κατηγορίες που έχουν έχουν απαγγελθεί σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης αναμένεται να αλλάξουν και να μετατραπούν σε:

  •  θανατηφόρα σωματική βλάβη ή
  • ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Να θυμίσουμε, ότι ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον 74χρονο για το κακούργημα της θανατηφόρας βλάβης, καθώς και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Την ίδια ώρα σήμερα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του δεύτερου άνδρα που συμμετείχε μαζί με τον 73χρονο κοσμηματοπώλη στον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου.

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά τα ενδεχόμενα να πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστήματος, τακτικό θαμώνα ή κάτοικο της περιοχής καθώς φαίνεται να έχει μια οικειότητα και γνωριμία με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου.

Παράλληλα, η δικηγόρος της οικογένειάς του λέει ότι πρόκειται για δολοφονία. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Α. Παπαρούσου κάνει λόγο για “έναν άνθρωπο παγιδευμένο που εμποδίστηκε με βία να διαφύγει και αυτό οδήγησε στον θάνατό του”.

Έτσι, η δικηγόρος καταλήγει πρέπει να μιλάμε για καθαρή δολοφονία, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν είναι ορθές οι κατηγορίες, δεν είναι βαριά σκοπούμενη και επικίνδυνη βλάβη, αλλά ανθρωποκτονία.

Τι λέει ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη

Απ’ την πλευρά του ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη Χ. Αναγνωστόπουλος ισχυρίζεται ότι έχει εντοπιστεί στον χώρο ένα μαχαίρι, ενώ αναφέρεται και σε μαρτυρίες πως η ταμειακή μηχανή του καταστήματος ήταν σπασμένη και πως κοσμήματα είχαν πέσει στο πάτωμα.

Εκτός αυτού μάλιστα κάνει λόγο ότι εάν είχε μπει στον χώρο του καταστήματος για να προστατευτεί, όπως έχει αναφερθεί, θα έπρεπε να περιμένει την αστυνομία και όχι να αντιδράσει με τον τρόπο αυτό.

Καταληκτικά, ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη αναφέρει ότι ο πελάτης του είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα κλοπής και αντέδρασε τον τον τρόπο αυτό καθώς ο Ζακ Κωστόπουλος ενώ είχε κληθεί η αστυνομία επιχειρούσε να διαφύγει κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments