Ελλάδα

Ειρήνη Λαγούδη: Νέες εξελίξεις – Η οικογένεια γνωρίζει τους δολοφόνους

Ειρήνη Λαγούδη: Νέες εξελίξεις – Η οικογένεια γνωρίζει τους δολοφόνους
Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Νέα στοιχεία προκύπτον συνεχώς στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογενείας, που κάνει λόγο για έγκλημα, “οι δολοφόνοι είναι γνωστοί”.

Έτσι, οι πρώτες πληροφορίες βάζουν στο στόχαστρο δύο άνδρες που από ότι φαίνεται είναι από το στενό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας.

Τα τελευταία αυτά στοιχεία δημιουργούν νέα βάση για τις έρευνες του θανάτου της 44χρονης την παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας, που αρχικά τα στοιχεία έδειχνα αυτοκτονία, ενώ πλέον το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ειρήνης Λαγούδη είναι σίγουρο ότι δολοφονήθηκε.

Ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων

Μετά την αλλαγή των δεδομένων και τα τελευταία στοιχεία, η ανακρίτρια αναμένεται να ξεκινήσει νέο κύκλο καταθέσεων και όσοι γνωρίζουν τα στοιχεία μιλούν για δυο άνδρες οι οποίοι θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Ο ένας είναι ένας άνθρωπος που είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή ότι ανήκε στο περιβάλλον της άτυχης γυναίκας.

Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει κληθεί μέχρι σήμερα να καταθέσει τουλάχιστον μια φορά στις αρχές.

Το άλλο πρόσωπο, ανήκει και αυτό στο περιβάλλον της Ειρήνης Λαγούδη. Οι πρώτες πληροφορίες, μιλούν για ένα άτομο  50 ως 60 ετών.

Καταληκτικά, οι δύο άνδρες τοποθετούνται από την έρευνα μαζί με την 44χρονη τη μοιραία για εκείνη μέρα στην λίμνη Τριχωνίδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “espresso” ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας της άτυχης 44χρονης κάνει λόγο για ένα αδιέξοδο που υπήρξε στις σχέσεις της γυναίκας με κάποια πρόσωπα.

“Θεωρώ ότι μπλέξαμε οικονομικά, κοινωνικά, επαγγελματικά, αισθηματικά, κάπου υπήρξε αδιέξοδο” λέει ο Βασίλης Ταουξής.

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος  υπάρχουν δεκάδες καταθέσεις οι οποίες δείχνουν που πρέπει να κατευθυνθεί η έρευνα και ποια τα πρόσωπα με τα οποία πρέπει να ασχοληθεί ο ανακριτής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments