Αθλητισμός

ΑΕΚ: Σκέφτεται Τσόσιτς και Γιαννιώτα εν όψει ΟΦΗ

ΑΕΚ: Σκέφτεται Τσόσιτς και Γιαννιώτα εν όψει ΟΦΗ
Οι σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ αφήνει από σήμερα πίσω το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και σκέφτεται μόνο τον ΟΦΗ. Οι ποδοσφαιριστές της επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει και πάλι αρκετά ονόματα στο απουσιολόγιό του, διότι εκτός από τους Μπογέ και Αλμπάνη, θα είναι εκτός και ο Άλεφ. Στο πλάνο του Έλληνα τεχνικού για την αναμέτρηση στην Κρήτη (όπου θα αγωνιστεί η Ένωση χωρίς τον κόσμο της) το Σάββατο (29/09, 20:30), βρίσκονται και οι Τσόσιτς και Γιαννιώτας.

Ο Σέρβος, ο οποίος υπολογίζεται πολύ και ως χαφ πλέον, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ακόμη και στο αρχικό σχήμα (είχε παίξει σε πσύνθετο ρόλο κόντρα στον Άγιαξ) στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» διότι ακολουθεί το ματς με την Μπενφίκα και μια από τις κινήσεις που πρόκειται να κάνει, είναι η χρησιμοποίηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή στο κέντρο. Σε ό,τι αφορά τον πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, λογικά θα παίξει ως αλλαγή στο Ηράκλειο, διότι εκτιμάται ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να βοηθήσει από την αρχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments