Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σαρωτικές αλλαγές με Λεβαδειακό ο Μαρτίνς – Η ώρα του Τουρέ

Ολυμπιακός: Σαρωτικές αλλαγές με Λεβαδειακό ο Μαρτίνς – Η ώρα του Τουρέ
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί απέναντι στον Λεβαδειακό με αρκετές αλλαγές, με μια από αυτές να είναι και ο Γιαγιά Τουρέ.

Ο Ολυμπιακός, πριν αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στο παιχνίδι με την Μίλαν, πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως είναι λογικό ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού σε Γκιγιέρμε και Ναουέλ.

Και δύο έχουν ανεβάσει στροφές στο Ρέντη και ο Μαρτίνς θέλει να τους δώσει ευκαιρίες να δείξουν την ποιότητά τους. Κάτι τέτοιο όμως βγάζει τον Νάτχο εκτός αρχικού σχήματος.

Βέβαια, στο ματς με τον Λεβαδειακό αναμένεται να γίνει και το επίσημο ντεμπούτο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Γιαγιά Τουρέ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο κόσμος το περιμένουν εδώ και καιρό και ο Ιβοριανός δείχνει να είναι έτοιμος να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Αυτό θα συμβεί 12 χρόνια, 4 μήνες και 14 μέρες μετά την τελευταία του συμμετοχή ως παίκτης του Ολυμπιακού, στις 14 Μαΐου του 2007 και το εντός έδρας 0-0 κόντρα στον Ιωνικό για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος,

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments