Ζώδια

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 26/9 – Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 26/9 – Αναλυτικές προβλέψεις
Αναλυτικές προβλέψες για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 26/9 – Αναλυτικές προβλέψεις.

Ωροσκόπιο Κριός

Αναπολώντας ευχάριστες αναμνήσεις μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πιο τρυφερά για τον/τη σύντροφό σας, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να σκέφτεστε για το μέλλον.

Συζητήστε για τα όνειρά σας για να ανακαλύψετε αν βρίσκεστε και οι δύο στον ίδιο δρόμο.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αυτό που είναι περίεργο για σας μπορεί να είναι απόλυτα φυσιολογικό για τον/την αγαπημένο/η σας. Μην τους κρίνετε αυστηρά, από τη στιγμή που και εσείς έχετε μερικές περίεργες συνήθειες.

Η εκκεντρικότητα μπορεί να είναι σέξι.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ακριβώς εκεί που πιστεύατε ότι ο/η σύντροφός σας δεν μπορεί να σας εκπλήξει, μαθαίνετε κάτι που σας δείχνει το αντίθετο. Ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσετε θα επηρεάσει την αύρα της σχέσης σας.

Σταθμίστε τα υπέρ και τα κατά.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ενώ ο/η αγαπημένος/η σας παραμένει αδιάφορος, εσείς αισθάνεστε τρελαμένοι. Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι πρέπει να δείχνετε συνεχώς τα συναισθήματά σας.

Να είστε ο εαυτός σας ό,τι διάθεση και αν έχετε.

Ωροσκόπιο Λέων

Αναβαθμίστε τις επαγγελματικές σας επαφές μέσω του/της συντρόφου σας. Ο φίλος ενός φίλου ενός άλλου φίλου μπορεί να έχει την τέλεια δουλειά για εσάς. Κάντε το ίδιο για τον/την αγαπημένο/η σας.

Μπορεί να καταλήξετε και οι δύο με φανταστικές καριέρες.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η νοσταλγική διάθεση μπορεί να σας εμποδίζει να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Αφήστε τις αναμνήσεις στη θέση τους και ακολουθήστε μια διαφορετική διαδρομή – αυτή που πηγαίνει προς την ευτυχία με τον/την αγαπημένο/η σας.

Κάντε μερικές αλλαγές!

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ερεθίστε το μυαλό σας (και τον/τη σύντροφό σας) με πνευματικές δραστηριότητες. Ανακαλύψτε ποιος έχει το καλύτερο λεξιλόγιο με ένα παιχνίδι Scrabble.

Λύστε μαζί ένα σταυρόλεξο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Πιάστε ένα σφυρί και ξεκινήστε να ανακαινίζετε τη φωλίτσα σας. Ζητήστε και τη συνδρομή του/της αγαπημένου/ης σας για να σας βοηθήσει και να σας δώσει προτάσεις διακόσμησης.

Κάντε το σπίτι σας ένα μέρος που μπορείτε να χαλαρώσετε παρέα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η συζήτηση με αγνώστους για τη ζωή τους θα μπορούσε να σας δώσει μια νέα προοπτική για το πώς να χειριστείτε τα δικά σας ερωτικά ζητήματα. Συνήθως, όσο πιο μεγάλης ηλικίας είναι το άτομο τόσο μεγαλύτερη ερωτική εμπειρία έχει.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ποιο είναι το όραμα σας για το μέλλον της σχέσης σας; Θέλετε να παντρευτείτε και να κάνετε παιδιά; Ή να αγνοήσετε την παράδοση και να μείνετε ελεύθεροι;

Συζητήστε τις σκέψεις σας με τον/τη σύντροφό σας, ώστε να ξέρετε αν κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Ο φρενήρης τρόπος ζωής σας έχει μια συναρπαστική επίδραση στον/στην αγαπημένο/η σας, που συνήθως βρίσκεται στο περιθώριο.

Αφήστε τον ενθουσιασμό σας γύρω από τα καθημερινά γεγονότα να αναζωπυρώσει την όρεξη του/της συντρόφου σας για τη ζωή.

Ωροσκοπιο Ιχθύες

Κάθε σχέση έχει τις καλές και τις κακές της ημέρες. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την καταιγίδα είναι να αναζητήσετε τον ήλιο πίσω από κάθε σύννεφο.

Σύντομα θα δείτε το ουράνιο τόξο να ξεπροβάλλει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments