Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (29-30/9/18)

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (29-30/9/18)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το Σαββατοκύριακο 29-30/9/18.

Ζώδια το Σαββατοκύριακο. Τι να περιμένουμε…

Αυτήν την Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο από την προηγουμένη, χαρίζει την σταθερότητα και την ασφάλεια που ο Ταύρος εξασφαλίζει, την τάξη και τις ξεκάθαρες καταστάσεις που του ταιριάζουν, την γαλήνη και την ήρεμη δύναμη που εμπνέει. Φέρνει αισθησιασμό και πείσμα, αγάπη για αποκτήματα και καλές τέχνες. Έντονη ευνοϊκή επίδραση στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους και ακολουθούν Καρκίνοι και Ιχθύες. Την Παρασκευή επίσης, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και καλά θα κάνουμε να κρατάμε για τον εαυτό μας τα συναισθήματα μας.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου η Σελήνη περνά στους Διδύμους φέρνοντας ευκαιρίες που πρέπει να μην μείνουν ανεκμετάλλευτες, οι επικοινωνία επιδιώκεται από όλους και η τεχνολογία συμβάλει με κινητά, μηνύματα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και η περιέργεια εξάπτεται ενώ αισθανόμαστε πολύ εύκολα ανία, αλλά τα παζαρέματα και η φιλομάθεια ευνοούνται. Οι πιο ευαίσθητοι σ’ αυτήν την Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, ενώ κάτι παίρνουν Κριοί και Λέοντες.

Την Κυριακή η Σελήνη που βέβαια εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή από τον Ζυγό που γίνεται αφορμή για να επινοήσουμε νέες λύσεις και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες που μας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, αλλά φέρνει αβεβαιότητα, ασάφειες, παραπλανήσεις και σύγχυση.

Αυτά προς το παρόν αγαπημένα μου ζωδιάκια και πάμε να δούμε πως θα είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο για το καθένα σας.

ΚΡΙΟΣ

Παρορμητικό μου, μαχητικό Κριαράκι, την Παρασκευή η Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σε οπλίσει με επιμονή και πείσμα ώστε να καταφέρεις το ταίρι σου να συμφωνήσει σε ότι ίσως διαφωνούσε μαζί σου, αλλά και εσύ μην το παρακάνεις.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους από το μεσημέρι και το ζητούμενό σου είναι επαφές, παρέες, φίλοι, συγγενείς, κουβεντούλα, καφεδάκια αλλά και το ταίρι σου μαζί.

Και την Κυριακή η Σελήνη στους Διδύμου ευνοεί τις διαπροσωπικές και κυρίως την αισθηματική σου σχέση.

Λίγη προσοχή μόνο στο τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα που μπορεί να προκαλέσει τάση παραπλάνησης στις κουβέντες με τον/την σύντροφό σου.

Αν είσαι μόνος/η την Παρασκευή κερδίζεις όπου στοχεύσεις, το Σάββατο σε παρέες ζευγαρώνεις αλλά την Κυριακή ούτε να πεις ούτε να πιστέψεις τα πολλά λόγια.

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (29-30/9/18)

ΤΑΥΡΟΣ

Συντηρητικό αλλά και αισθησιακό μου Ταυράκι, η Σελήνη στο ζώδιό σου την Παρασκευή σε κάνει κάπως εγωκεντρικό/η και απότομο/η έλα όμως που σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τονίζει την γλυκύτητα και την γοητεία σου. Πώς να μην σε ξαναερωτευτεί το ταίρι σου; Το Σάββατο πέφτεις λίγο και γεμίζεις ανασφάλειες με την Σελήνη στους Διδύμους. Το ταίρι σου είναι ο/η αρμόδιος/α να καλύψει τουλάχιστον τις συναισθηματικές σου ανησυχίες. Την Κυριακή η Σελήνη ακόμα στους Διδύμους να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό σε βοηθά να βρεις λύσεις για τα οικονομικά σου αλλά το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει κλίμα δυσπιστίας στην σχέση με το ταίρι σου.

Αν ψάχνεις για νέο ταίρι εκμεταλλεύσου την γοητεία σου την Παρασκευή, το Σάββατο μην βιαστείς να αποφασίσεις με μια νέα γνωριμία ενώ την Κυριακή μην τάξεις περισσότερα από όσα μπορείς να τηρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακό μου, παιχνιδιάρικο Διδυμάκι, σε ψιλοχαλάει η Παρασκευή με την Σελήνη στον Ταύρο αλλά το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τονίζει την διαίσθησή σου και μπορείς να προλαβαίνεις ‘τα θέλω’ του/της συντρόφου σου, φτάνει να έχεις και την όρεξη να τα ικανοποιήσεις. Το Σάββατο αλλάζει το κλίμα με την Σελήνη να περνάει στο ζώδιό σου και ξαναβρίσκεις την επικοινωνιακή και παιχνιδιάρικη διάθεσή σου. Καλά θα κάνεις να διοχετεύσεις αυτήν την καλή ενέργεια στην ερωτική σου σχέση. Ακόμα καλύτερα την Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιό σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό, μόνο πρόσεξε το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που σε ωθεί να ‘παραμυθιάσεις’ ακόμα και το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η την Παρασκευή ένα ‘θερμό επεισόδιο’ προβλέπεται στα αισθηματικά σου, το Σάββατο επικοινωνιακά ευνοούνται τα φλερτάκια αλλά την Κυριακή κράτα επιφυλάξεις σε μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο, παραπονιάρικο Καρκινάκι μου, με την Σελήνη στον Ταύρο την Παρασκευή να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν θα ξέρεις με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις, τους φίλους ή το ταίρι σου. Κάλλιστα μπορείς να τους συνδυάσεις.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους σε πιάνουν οι ‘μαύρες’ σου με απωθημένα και φοβίες. ‘Ανοίξου’ στο ταίρι σου, θα σε καθησυχάσει.

Την Κυριακή η Σελήνη ακόμα στους Διδύμους σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό και σε βοηθάει να εξωτερικεύσεις αυτά που νοιώθεις αλλά το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε ωθεί να δώσεις στο ταίρι σου υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις.

Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου θα το βρεις την Παρασκευή σε κάποια φιλική παρέα, το Σάββατο όμως και την Κυριακή μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για μια νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε, υπερήφανε βασιλιά, παρ’ όλο που η προσοχή σου είναι στραμμένη στην επαγγελματική και κοινωνική σου ανέλιξη την Παρασκευή με την Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω καταφέρνεις να μην παραμελήσεις το ταίρι σου.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και προτεραιότητά σου γίνονται παρέες, φίλοι και διασκέδαση με τον/την σύντροφό σου.

Την Κυριακή που η Σελήνη είναι ακόμα στους Διδύμους και σε τρίγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό μεγαλώνει η ανάγκη σου για επαφές και επικοινωνία.

Πρόσεξε όμως τα πολλά λόγια τρίτων που μπορεί να δημιουργήσουν θέμα στην σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η να είσαι διακριτικός/η με μια νέα γνωριμία σε επαγγελματικό περιβάλλον την Παρασκευή, το Σάββατο φίλοι θα βοηθήσουν τα αισθηματικά σου αλλά την Κυριακή με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απόφυγε να δείξεις παραπλανητική εικόνα σε μια νέα γνωριμία.

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (29-30/9/18)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργατικό μου Παρθενάκι, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επιθυμία για ταξίδια, απόκτηση γνώσεων και νέων εμπειριών φουντώνει μέσα σου. Μην αργείς πάρε το ταίρι σου από το χέρι και ξεκινήστε.

Περνάει όμως το Σάββατο η Σελήνη στους Διδύμους από το μεσημέρι και σε προσγειώνει αναγκάζοντάς σε να μοιράσεις την μέρα σου ανάμεσα στην σχέση σου και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Την Κυριακή η Σελήνη ακόμα στους Διδύμους να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό ευνοεί τους επαγγελματικούς σου στόχους όμως μην χρησιμοποιήσεις την δουλειά σου σαν δικαιολογία στο ταίρι σου καθώς προς τα εκεί σε σπρώχνει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Αν είσαι μόνος/η η Παρασκευή είναι καλή μέρα για φλερτάκια, το ίδιο και το Σάββατο σε επαγγελματικό περιβάλλον κυρίως και την Κυριακή μπορεί να εμφανιστεί μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία αλλά προσοχή στο παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ

Συντροφικέ μου Ζυγέ, την Παρασκευή η Σελήνη από τον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Από την μία σε γεμίζει αισθηματικές ανασφάλειες από την άλλη ανεβαίνει η λίμπιντό σου. Στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου, σε στιγμές μόνο για δύο, θα καταλαγιάσουν οι ανησυχίες σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη να περνάει στους Διδύμους από το μεσημέρι ευνοούνται παρέες, βόλτες, ταξιδάκια με φίλους και το ταίρι σου.

Το ίδιο , ίσως και πιο έντονα, ισχύει και για την Κυριακή με την Σελήνη ακόμα στους Διδύμους να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στο ζώδιό σου.

Πρόσεξε μόνο το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που μπορεί, από μια απροσεξία, να χαλάσουν τα σχέδια που θα κάνεις με το ταίρι σου.

Αν ψάχνεις για νέο ταίρι την Παρασκευή μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση γεμάτη ένταση και πάθος, το Σάββατο σε κάποια έξοδό σου πιθανή μια νέα γνωριμία αλλά την Κυριακή προσοχή στην πρώτη εντύπωση, μπορεί να είναι παραπλανητική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αινιγματικό μου Σκορπιουδάκι, την Παρασκευή η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να κερδίσεις την αποδοχή του/της συντρόφου σου με κάθε τίμημα όμως το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθάει να μην αγνοήσεις και τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Το Σάββατο από το μεσημέρι που η Σελήνη περνάει στους Διδύμους φουντώνει ο έρωτάς σου για το ταίρι σου και η σχέση σας απογειώνεται.

Λίγη προσοχή θα χρειαστεί την Κυριακή καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να ρίξει ένα πέπλο ασάφειας και ανειλικρίνειας στην σχέση σου με το ταίρι σου όμως εκεί σε βοηθάει η έμφυτη καχυποψία και διορατικότητά σου που τονίζεται από την Σελήνη στους Διδύμους.

Αν ψάχνεις για νέο ταίρι την Παρασκευή μπορείς να κερδίσεις όποιον/α βάλεις ‘στο μάτι’, το Σάββατο μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με έντονο πάθος αλλά την Κυριακή θα πρέπει να κρατήσεις σοβαρές επιφυλάξεις σε μια νέα γνωριμία.

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (29-30/9/18)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξοτάκι μου αγαπημένο την Παρασκευή δεν θα είσαι, ως συνήθως, ανέμελο γιατί η Σελήνη στον Ταύρο επιβαρύνει το πρόγραμμά σου με επαγγελματικές υποχρεώσεις και ναι μεν το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθάει στους στόχους σου αλλά και η βοήθεια του/της συντρόφου σου μπορεί να είναι πολύτιμη.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η σχέση σου με το ταίρι σου γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Και την Κυριακή η Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό ευνοεί την επαφή και την ψυχική επικοινωνία με το ταίρι σου.

Λίγη προσοχή μόνο στις παραπλανήσεις που μπορεί να προκαλέσει το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Αν κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή σκέψου ότι το άτομο που μόλις γνώρισε μπορεί να μην ενδιαφέρεται για λεπτομερή αναφορά των επαγγελματικών σου επιτυχιών.

Το Σάββατο ευνοούνται οι νέες γνωριμίες αλλά την Κυριακή προσοχή στο τι μπορεί να κρύβει η ‘μαγική εικόνα’ που έχεις απέναντί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρό μου Αιγοκεράκι, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εκπέμπεις λάμψη και γοητεία και μαγεύεις τον/την σύντροφό σου που σε ξαναερωτεύεται, με την προϋπόθεση ότι περιορίζεις κάπως τον εγωκεντρισμό σου.

Το Σάββατο από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη περνάει στους Διδύμους γεμίζει το πρόγραμμά σου με δουλειές και υποχρεώσεις για αυτό φρόντισε να ασχοληθείς με την σχέση σου νωρίτερα.

Και η Κυριακή είναι πολύ φορτωμένη επαγγελματικά μέρα με την Σελήνη ακόμα στους Διδύμους.

Σε βοηθάει όμως το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Ζυγό να αντεπεξέλθεις.

Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις τις πονηριές που θα προκαλέσει το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες για να κερδίσεις την συμπαράσταση του/της συντρόφου σου.

Αν είσαι μόνος/η την Παρασκευή μπορεί να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου, το ίδιο ισχύει και για το Σάββατο, σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Επίσης και η Κυριακή είναι πολύ ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλληλέγγυε Υδροχόε μου, Την Παρασκευή η Σελήνη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει κάθε δυνατή βοήθεια να προσφέρεις την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή σου στο ταίρι σου και να αντιμετωπίσετε με επιτυχία το όποιο πρόβλημα μπορεί να έχει.

Το Σάββατο που περνάει στους Διδύμους γεμίζει η ψυχή σου με έρωτα, αγάπη, επιθυμία για διασκέδαση και ξεφαντώνεις με το ταίρι σου.

Το ίδιο κλίμα, και πιο έντονο με την Σελήνη ακόμα στους Διδύμους να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό, μόνο πρόσεξε το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, μπορεί να φέρει λόγια τρίτων που δεν θα είναι για καλό και θα επιβαρύνουν την σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η καλή η Παρασκευή για τα αισθηματικά σου, ακόμα καλύτερο το Σάββατο αλλά αν κάνεις μια νέα γνωριμία την Κυριακή κράτησε σοβαρές επιφυλάξεις.

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (29-30/9/18)

ΙΧΘΥΣ

Ρομαντικό και ονειροπόλο μου Ψαράκι, η Παρασκευή με την Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου χαρίζει ευχέρεια στην επικοινωνία και γοητεία, και η σχέση σου με το ταίρι σου απογειώνεται.

Με την Σελήνη να περνάει στους Διδύμους το μεσημέρι του Σαββάτου νοιώθεις την ανάγκη να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή με την οικογένειά σου. Μπορείς να διαλέξεις, ή κάνεις με το ταίρι σου μια επίσκεψη στο πατρικό σου ή περνάτε ένα ρομαντικό βράδυ οι δυο σας στο σπίτι, ‘υπό το φως των κηρίων’.

Την Κυριακή η Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό ευνοεί την επικοινωνία με στενούς σου συγγενείς, αλλά το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να προκαλέσει αρνητική μεσολάβηση τρίτων ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η την Παρασκευή σε φιλικό περιβάλλον μπορεί να συναντήσεις το άλλο σου μισό, το Σάββατο προτίμησε το πρώτο μισό της μέρας για αισθηματικές προσεγγίσεις και την Κυριακή αν κάνεις μια νέα γνωριμία απόφυγε τα πολλά και μεγάλα λόγια.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments