Αυτοκίνητο

Project Black S: Η Infiniti μπαίνει στο χώρο της ηλεκτροκίνησης

Project Black S: Η Infiniti μπαίνει στο χώρο της ηλεκτροκίνησης
Το νέο υβριδικό ηλεκτρικό πρωτότυπο, απεικονίζει τη δέσμευση της Infiniti για την ανάπτυξη συναρπαστικών ηλεκτροκίνητων οχημάτων υψηλής απόδοσης

Η Infiniti μπαίνει για τα καλά στο χώρο της ηλεκτροκίνησης. Ετσι σύμφωνα με τα πλάνα της, θα αποκαλύψει το νέο πρωτότυπο Project Black S στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, παρουσιάζοντας πώς η τεχνολογία διπλού υβριδικού κινητήρα της Formula One, μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, το νέο υβριδικό ηλεκτρικό πρωτότυπο, απεικονίζει τη δέσμευση της μάρκας για την ανάπτυξη συναρπαστικών ηλεκτροκίνητων οχημάτων υψηλής απόδοσης, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της συμμαχίας των Renault-Nissan-Mitsubishi.

Το μοντέλο συνδυάζει κορυφαία διπλή υβριδική τεχνολογία με τον βραβευμένο V6, twin-turbo κινητήρα 3.0 λίτρων, που διαθέτει το μοναδικό “σύστημα ανάκτησης ενέργειας”.

Το πρωτότυπο του διπλού υβριδικού κινητήρα αποδίδει 563 ίππους ή 571 ίππους, ενώ ο συμβατικός κινητήρας VR30 παράγει 400 ίππους.

Αυτό αναγκάζει να έχει επιτάχυνση από την στάση μέχρι τα πρώτα 100 χιλιόμετρα/ώρα να έρχονται σε κάτω από τέσσερα δευτερόλεπτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments