Ζώδια

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 1/10 – Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 1/10 – Αναλυτικές προβλέψεις
Ερωτοσκόπιο 01/10 Δευτέρα ωροσκόπιο.

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 1/10 – Αναλυτικές προβλέψεις

Ωροσκόπιο Κριός

Εκπλήξτε τον/τη σύντροφό σας, συστήνοντάς τον/την σε κάτι καινούργιο.

Είτε πρόκειται για ένα εστιατόριο στο οποίο δεν έχουν πάει ποτέ ή μια καινούργια ερωτική στάση που μόλις διαβάσατε σε ένα περιοδικό, θα λατρέψουν την προσπάθεια σας να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Πρόκειται να συμβούν μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Αλλά μη φοβάστε, θα είναι για καλό. Κάτι που νομίζατε ότι ήταν αρκετά καλό θα μετατραπεί σε κάτι σπουδαίο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ψάχνετε καινούργιους τρόπους για να προκαλέσετε το πάθος στη σχέση σας; Αντί να περιμένετε από τον/την σύντροφό σας να κάνει κάτι, εκπλήξτε τους και αναλάβετε εσείς την πρωτοβουλία. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας αρέσει να παίρνετε τον έλεγχο!

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Παραδεχτείτε το! Συνηθίζετε να λέτε πράγματα χωρίς να τα σκέφτεστε πρώτα. Σήμερα, αυτό θα μπορούσε να σας βάλει σε μπελάδες με τον/την αγαπημένο/η σας, όταν κάτι που λέτε πληγώνει τα συναισθήματα τους. Πείτε μια συγγνώμη από καρδιάς και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Ωροσκόπιο Λέων

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε κατάσταση σε διασκέδαση. Μια μέρα που ξεκινά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο, καταλήγει να είναι μια υπέροχη μέρα. Είναι βέβαιο ότι θα περάσετε σούπερ και αυτό το Σαββατοκύριακο, ακόμη και αν απλά παραγγείλετε πίτσα και μείνετε σπίτι.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ο καθένας μπορεί να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν τις καλές μέρες. Αυτό που διαχωρίζει τον/την σύντροφό σας από τους υπόλοιπους ανθρώπους είναι η προθυμία τους να τα κάνουν να λειτουργούν ακόμη και σε δύσκολες μέρες. Είναι καλό να ξέρετε ότι έχετε κάποιον/α δίπλα σας που θα σας υποστηρίξει, ότι και να γίνει.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα όλοι θα θέλουν να μάθουν γιατί χαμογελάτε! Ο/Η αγαπημένος/η σας έκανε κάτι που σας έκανε πολύ χαρούμενους! Θα μπορούσατε να μοιραστείτε το λόγο της χαράς σας, αλλά είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό να τους βλέπετε να αναρωτιούνται!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό, γι ‘αυτό προσέξτε επιπλέον την υγεία σας τις επόμενες μέρες. Πάρτε τις βιταμίνες σας και κοιμηθείτε αρκετά. Δεν θέλετε ένα κρύωμα να σας στερήσει όμορφες στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αυτό που θα συμβεί απόψε είναι διασκεδαστικό! Πάρτε τον/την αγαπημένο/η σας για δείπνο σε ένα από εκείνα τα μέρη όπου οι σερβιτόροι σας τραγουδούν. Ακούγεται λίγο ανόητο, αλλά γιατί όχι; Ο καθένας μας χρειάζεται πότε πότε να ξεδίνει από την καθημερινότητα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις σχετικά με το τι θα παρακολουθήσετε στην τηλεόραση και πόσο συχνά θα βάλετε πλυντήριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε ιδανικοί ο ένας για τον άλλον! Μάθετε να αγαπάτε τον/τη σύντροφό σας για αυτό που είναι!

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αφήστε το επίσημο ένδυμα σπίτι – απόψε θα περάσετε καλύτερα κάπου χαλαρά. Ακολουθήστε τον/την σύντροφό σας στο αγαπημένο τους μπαρ ή εστιατόριο. Φορέστε τα τζιν σας και χαλαρώστε με πίτσα και κρασί.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μερικές φορές αυτό που βλέπετε στην επιφάνεια είναι ένα μέρος για το τι βρίσκεται κάτω από αυτήν. Ακόμη και αν είστε μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας πολλά χρόνια, υπάρχουν πάντα περισσότερα για να μάθετε ο ένας για τον άλλον. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε περισσότερα για τις ελπίδες και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments