Αθλητισμός

Ενιαίος κι αδιαίρετος: Η τεράστια, γεμάτη νόημα, κίνηση που σκέφτεται ο Γιαννακόπουλος

Ενιαίος κι αδιαίρετος: Η τεράστια, γεμάτη νόημα, κίνηση που σκέφτεται ο Γιαννακόπουλος
Στις δηλώσεις του στον αγιασμό του ερασιτέχνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε τα media να ασχολούνται με τα αγωνιστικά... θαύματα της ομάδας του Δώνη. Και τώρα φέρεται έτοιμος για ένα τεράστιο... βήμα.

Το “ενιαίος κι αδιαίρετος” Παναθηναϊκός παραμένει έως και σήμερα το μεγαλύτερο… απωθημένο των φίλων της ομάδας. Πάντα το άκουγαν, πάντα το ήθελαν, πάντα το πίστευαν, ποτέ δεν γινόταν. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, η κόντρα που έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Γιάννη Αλαφούζο έβαζε… ταφόπλακα σε όλο αυτό. Για άλλη μία φορά.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες η συμπεριφορά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού δείχνει διαφορετική. Ο Γιαννακόπουλος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παναθηναϊκής επικαιρότητας. Μπάσκετ και ερασιτέχνης βρίσκονται στα δικά του, ασφαλή χέρια. Και ο ίδιος, με τη δήλωσή του στον αγιασμό του ερασιτέχνη, έδειξε πως… γουστάρει αυτό που κάνουν τα πιτσιρίκια του Γιώργου Δώνη.

“Πέντε στα πέντε, όλοι πανηγυρίζουμε, ας μην τους ματιάσουμε. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν τη μπάλα τους”. Πρώτη φορά ο Γιαννακόπουλος μιλάει για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τόσο ανοιχτά. Τόσο ξεκάθαρα. “Όλοι πανηγυρίζουμε”, είπε. Λογικό, αφού πρόκειται για έναν… άρρωστο Παναθηναϊκό. Ωστόσο, αυτές οι δηλώσεις του, σε συνδυασμό με ένα δημοσίευμα του Sportime, ίσως δείχνουν το… μέλλον. Και ίσως να φέρουν το “ενιαίος κι αδιαίρετος” πιο κοντά από ποτέ. Άλλωστε ήταν κι ένα όνειρο του πατέρα του, Παύλου. Και ο Δημήτρης το έκανε πράξη στο πρώτο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”. ΌΛΑ τα τμήματα βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime; Πως ο Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει στο περιβάλλον του την επιθυμία να παρακολουθήσει μετά από πολλά χρόνια από κοντά αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα γράφει: “Ουσιαστικά, μετά την πρωτοβουλία των κ. κ. Δώνη, Νταμπίζα και Σαραβάκου για παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» για το 1ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» προκειμένου να τιμήσουν τον αείμνηστο Πατριάρχη της Παναθηναϊκής οικογένειας, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ οδεύει να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα προς την πραγμάτωση του «ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός».

Η παρουσία του σε ποδοσφαιρικό αγώνα του Παναθηναϊκού, εκτός του ότι ως εικόνα και μόνο θα είναι «συλλεκτική» αφού δεν το συνήθιζε, θα σηματοδοτήσει και μια νέα εποχή διοίκησης του γιού του Παύλου Γιαννακόπουλου: Πολύ πιο ενωτική, πολύ πιο αποδεκτή. Κι αυτό εκτός από το δικό του προφίλ είναι καλό για όλο τον Σύλλογο.

Απομένει να δούμε αν οι πληροφορίες που εξέφρασε στο στενό του περιβάλλον (που ενθουσιάστηκαν κιόλας στο άκουσμα της ιδέας) θα μετουσιωθούν σε πράξη. Και τότε όλος ο Παναθηναϊκός θα πανηγυρίζει”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments