Αθλητισμός

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Τι είδαμε χθες, τι θα δούμε σήμερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Τι είδαμε χθες, τι θα δούμε σήμερα
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Δείτε τα αποτελέσματα και θυμηθείτε τα γκολ. Ποιο είναι το σημερινό πρόγραμμα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπενφίκα, με αποτέλεσμα να παραμείνει χωρίς βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ένωση βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, ισοφάρισε σε 2-2 κι έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-2, αλλά ένα γκολ του Σεμέδο έδωσε τη νίκη στους Λουζιτανούς.

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Άγιαξ ήταν καταπληκτικός στη Γερμανία. Και πήρε το 1-1 από την Μπάγερν. Με γκολ από τα… αποδυτήρια μπήκε στην αναμέτρηση η Μπάγερν Μονάχου. Μόλις στο 4’ ο Χούμελς την έβαλε μπροστά στο σκορ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το ματς απέκτησε έναν γρήγορο ρυθμό με ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τον Μαζράουι να ισοφαρίζει για τον Άγιαξ στο 22ο λεπτό. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Βαθαίνει η κρίση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο αποτέλεσμα της βραδιάς. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό και κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι τέλος το 1-0. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ρόμα συνέτριψε με 5-0 τη Βικτόρια Πλζεν στη Ρώμη με χατ τρικ του Τζέκο.

Νίκη και για τη Γιουβέντους, η οποία με χατ τρικ του Ντιμπάλα επιβλήθηκε 3-0 της Γιανγκ Μπόις. Για τον ίδιο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Βαλένθια στο Ολντ Τράφορντ.

Τέλος, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε έστω και στο φινάλε με ένα γκολ του Σίλβα να φύγει νικήτρια με 2-1 από τη Γερμανία κόντρα στη Χοφενχάιμ. Για τον ίδιο όμιλο, η Σαχτάρ προηγήθηκε με 2-0 μέσα στη Γαλλία, αλλά η Λιόν κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2.

Δείτε όλα τα γκολ της χθεσινής βραδιάς στο Τσάμπιονς Λιγκ:

https://www.youtube.com/watch?v=P9QFqr—fY

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Το σημερινό πρόγραμμα του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ:

Δεύτερη μέρα για τη δεύτερη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ, με σπουδαία ματς να μας καθηλώνουν και σήμερα.

Μετά τα 23 χθεσινά γκολ (μπορείτα να τα παρακολουθήσετε παρακάτω όλα), προμηνύονται μεγάλες αναμετρήσεις και σήμερα. Το πρόγραμμα έχει εξαιρετικά και άκρως σημαντικά παιχνίδια, με το Νάπολι – Λίβερπουλ και το Τότεναμ – Μπαρτσελόνα να ξεχωρίζουν.

Η Νάπολι είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά το 0-0 της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ. Για τον ίδιο όμιλο, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα, δίχως περιθώρια για απώλειες.

Σπουδαίο παιχνίδι και στη Γερμανία, όπου η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Μονακό, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ.

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται και το παιχνίδι στο Λονδίνο. Εκεί που η Τότεναμ θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα. Την ίδια ώρα, η Αϊντχόφεν αγωνίζεται στην Ολλανδία απέναντι στην Ίντερ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments