Αυτοδιοίκηση

Σάρα Εσκενάζυ: Υποψήφια με τον Γιώργο Καραμέρο στο Μαρούσι

Σάρα Εσκενάζυ: Υποψήφια με τον Γιώργο Καραμέρο στο Μαρούσι
Στο πλευρό του Γιώργου Καραμέρου για τον δήμο Αμαρουσίου η Σάρα Εσκενάζυ.

Από τον στίβο του survivor στον στίβο της πολιτικής σηματοδοτεί η ξεχωριστή παρουσία της Σάρα Εσκενάζυ στην «πρώτη» του Γιώργου Καραμέρου ως υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός και πρώην παίκτρια του survivor, Μαρουσιώτισσα και η ίδια, θα είναι υποψήφια στον ανεξάρτητο συνδυασμό που πρότεινε χθες ο Γιώργος Καραμέρος, ανάμεσα σε νέες και νέους σε γνωστό καφέ στο κέντρο της πόλης.

Στην εκδήλωση, ο Μαρουσιώτης δημοσιογράφος καλωσόρισε τη νεολαία της περιοχής με πρόταση το ενωμένο Μαρούσι και μοχλό εκκίνησης νέες ιδέες και προτάσεις για την πόλη.

Καραμέρος: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Μαρούσι

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Αμαρουσίου ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος .

Αναλυτικότερα, είπε ότι θα είναι υποψήφιος με την προϋπόθεση να είναι ενωμένο το Μαρούσι και η παράταξη που θα αναλάβει την ευθύνη της διαχείρισης των προβλημάτων της πόλης να αποτελείται όχι μόνο από νέους ανθρώπους, αλλά και από άτομα με εμπειρία χωρίς κομματικές ταυτότητες.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραμέρος είπε:

«Όσοι είσαστε εδώ σήμερα γνωρίζετε ότι η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και η αγάπη μας για το Μαρούσι δεν μπορεί να μπει σε στεγανά.

Σας καλώ να περπατήσουμε την πόλη από αύριο, γειτονιά προς γειτονιά, σπίτι προς σπίτι, κατάστημα προς κατάστημα, ώστε τον Μάιο να μην έχουμε την αγωνία την εκλογική, αλλά το πώς θα προχωρήσουμε με το ενωμένο Μαρούσι στην επόμενή του μέρα.

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας σε αυτόν τον πολύ φιλόξενο χώρο στην καρδιά της πόλης, δεν έχουμε φανταχτερά μπάνερ γιατί θέλαμε εσείς να κάνετε το ξεκίνημα. Έχουμε αρκετές ημέρες και εβδομάδες μπροστά μας για να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε σε κάθε γειτονιά, για να δούμε τις πραγματικές ανάγκες.

Από σήμερα το βράδυ ξεκινάει ένα προσκλητήριο με τις κομματικές πεποιθήσεις στο συρτάρι και πιστέψτε με ότι όταν θα έχει κλείσει ο κύκλος του παλιού θα είναι μια μεγάλη ευθεία με πολύ καλές προϋποθέσεις με συνθήκες για όλους και λύσεις για τα προβλήματά μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments