Video

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ: Βίντεο ντοκουμέντο – Φοιτητές αποδοκιμάζουν τον “φακελάκια” καθηγητή τους

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ: Βίντεο ντοκουμέντο – Φοιτητές αποδοκιμάζουν τον “φακελάκια” καθηγητή τους
ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ: Όλοι φαίνεται να γνώριζαν την δράση του καθηγητή, αλλά φοβόντουσαν να μιλήσουν.

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ: Μέρα με την ημέρα, όλο και περισσότερα στοιχεία για την δράση του 59χρονου καθηγητή από το ΤΕΙ Σερρών έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Από ότι φαίνεται, η σύλληψη του πανεπιστημιακού καθυστέρησε τουλάχιστον μια τριετία, εάν και αρκετοί γνώριζαν την δράση του, αλλά δεν μιλούσαν.

Έτσι, ο καθηγητής συνέχιζε και δρούσε ανενόχλητος, έπαιρνε “φακελάκια” από φοιτητές και εκβίαζε  φοιτήτριες να πέσουν μαζί του στο κρεβάτι.

ΤΕΙ Σερρών: Βίντεο ντοκουμέντο – Οι αποδοκιμασίες φοιτητών

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τελετή ορκωμοσίας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι γνώριζαν, αλλά φοβόντουσαν να ανοίξουν το στόμα τους. Ο καιρός περνούσε γιατί όλοι ήθελαν να ξεμπερδέψουν με τον 59χρονο και έτσι συνέχιζε να δρα ανενόχλητος. Μάλιστα, οι φοιτητές και φοιτήτριες του τον φώναζαν κύριο “φακελάκια”.

Στο βίντεο λοιπόν ο εν λόγω καθηγητής  αποδοκιμάζεται έντονα από φοιτητές.

  • Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Η φάμπρικα του σεξ στο ΤΕΙ

Ήδη από χθες, αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι ο καθηγητής δεν αρκούνταν μόνο στην χρηματική αμοιβή που του έδιναν οι φοιτητές του, αλλά ήθελε να πληρωθεί και σε είδος.

Έτσι, φοιτήτριες που έμπαιναν στο στόχαστρό του, κοβόντουσαν στο μάθημα και θα έπρεπε να διεκδικήσουν τον βαθμό του με ανήθικες προτάσεις που τους έκανε ο 59χρονος.

Τι έκανε ο καθηγητής με τα φακελάκια

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα ανταλλάγματα αυτά αφορούσαν είτε στην παροχή πρακτικής εργασίας σε επαγγελματικό γραφείο, είτε στην συγκεκαλυμμένη καταβολή χρηματικών ποσών, ως αντίτιμο για την παρακολούθηση δήθεν μαθημάτων στο φροντιστήριο των φερόμενων ως συνεργών του καθηγητή.

Σε επιχείρηση που οργάνωσαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη αρχικά ένας εκ των ιδιοκτητών του φροντιστηρίου, την ώρα που φέρεται να παραλάμβανε χρηματικό ποσό ως αντάλλαγμα από καταγγέλλοντα, ενώ ακολούθησαν οι άλλες δύο συλλήψεις.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια και γραφεία των εμπλεκόμενων, κατά τις οποίες βρέθηκαν στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 178.045 ευρώ, 15 βιβλιάρια καταθέσεων και τραπεζικά εμβάσματα με συνολικό ποσό μεταφοράς 140.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού, πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δίσκοι και φορητές μονάδες αποθήκευσης δεδομένων.

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της άμεσης συνέργειας στην πράξη αυτή, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται αύριο για τα περαιτέρω στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Σερρών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments