Αθλητισμός

Μαρτίνς σε Βούκοβιτς: “Σε στηρίζω”

Μαρτίνς σε Βούκοβιτς: “Σε στηρίζω”
Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησε να εξηγήσει στον Γιάγκος Βούκοβιτς τον λόγο που είναι εκτός αποστολής του σημερινού αγώνα με τη Μίλαν.

Το αυτογκόλ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επηρέασε τον Γιάγκος Βούκοβιτς και γι΄ αυτό τον λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς τον αφήνει εκτός για το ματς με τη Μίλαν, προκειμένου να «καθαρίσει» το μυαλό του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού το συζήτησε εξάλλου με τον παίκτη του και του εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του.

Τα πλάνα της ενδεκάδας

Όσον αφορά τα πλάνα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα ο Πορτογάλος φαίνεται πως αν είναι να διατηρήσει κάποιον στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς που πέρασε κόντρα στον Δικέφαλο, αυτός θα είναι ο συμπατριώτης του Ντανιέλ Ποντένσε. Και πάλι όμως σίγουρο δεν το λες. Διεκδικεί το αριστερό άκρο της επίθεσης ο Ναουέλ.

Μια θέση ακόμη φαίνεται να παίζεται ανάμεσα στον πολύπειρο Νάτχο και τον Ανδρούτσο. Εδώ ο Ισραηλινός είναι το φαβορί αλλά ακόμη δεν μπορεί κανείς να αναφέρει με σιγουριά το όνομα του στο αρχικό σχήμα. Οι άλλοι εννέα; Ζοσέ Σα μπροστά από την εστία. Με Τοροσίδη, Μιράντα, Σισέ και Κούτρη στην ευθεία της άμυνας. Ο Γκιγιέρμε σίγουρος στην τριάδα των κεντρικών χαφ, όπως και ο Γιάγια Τουρέ. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα είναι ο Φετφατζίδης, και στην κορυφή σαν σέντερ φορ ο Γκερέρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments