Αθλητισμός

NAPOLI: Το γκολ που της χάρισε τη νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ (vid)

NAPOLI: Το γκολ που της χάρισε τη νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ (vid)
NAPOLI - LIVERPOOL 1-0: Ο Ινσίνιε στο 90' χάρισε τη νίκη στη Νάπολι και την έστειλε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

NAPOLI – LIVERPOOL 1-0: Η Νάπολι άφησε πίσω την άσχημη ισοπαλία με τον Ερυθρό Αστέρα και είναι πλέον μόνη πρώτη με 4 βαθμούς στον ‘όμιλο του θανάτου’ τον οποίο συμπληρώνει η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Λορέντζο Ινσίνιε πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 90′ για τους Vesuviani, δυσάρεστη είδηση ότι ο Ναμπί Κεϊτά αποχώρησε τραυματίας στο 19′ για τους Reds.

Καλά διαβασμένη φάνηκε η Νάπολι κόντρα στην Λίβερπουλ την οποία περιόρισε αισθητά από την αρχή. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία στο 10′ όταν ο Ινσίνιε έφυγε και έπιασε το αριστερό αλλά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ και στο 19′ τα νέα για τους Reds δεν ήταν καλά καθώς έχασαν με τραυματισμό τον Ναμπί Κεϊτά.

Ο ρυθμός ήταν καλός, οι δύο ομάδες έδειχναν διάθεση να φύγουν στην κόντρα, όμως δεν ήταν εύκολο. Στο 33′ δημιουργήθηκε η επόμενη καλή στιγμή, με τον Μίλικ να κάνει το σουτ και τον Αλισον να αποκρούει με το ένα χέρι, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μίλνερ έκανε δολοφονικό μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα, όμως τη γλίτωσε με κίτρινη.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Αντσελότι πίεσε περισσότερο και έσπρωξε πιο βαθιά την Λίβερπουλ. Στο 50′ και το 51′ ο Μίλικ δοκίμασε το ισχυρό αριστερό του αλλά ο Αλισον ήταν εξαιρετικός και όσο τα λεπτά περνούσαν φαινόταν ότι οι Ιταλοί ήταν σαφώς πιο επιθετικοί.

Ο Αντσελότι προτίμισε να να αφήσει τον Πολωνό φορ να κουράζει τους αντιπάλους και στο τελευταίο 20λεπτο έβαλε τον Μέρτενς σε ένα κόλπο που του βγήκε. Στο 73′ ο Βέλγος έβγαλε τρομερή μπαλιά στον Καγιεχόν που δεν τα κατάφερε και στο 81′ είχε δοκάρι με πλασέ στην κίνηση. Τελικά το χρυσό γκολ για τους Partenopei πέτυχε στο 90′ ο Ινσίνιε σπρώχνοντας την μπάλα στην κενή εστία από την τέλεια ζυγισμένη πάσα του Καγιεχόν από δεξιά (1-0).

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Μακσίμοβιτς, Χάμσικ (81′ Ζιενλίνσκι), Αλαν, Φαμπιάν Ρουίθ (68′ Βέρντι), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μίλικ (68′ Μέρτενς).

Αλισον (Γίργκεν Κλοπ): Αλισον, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Γκόμες, Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ, Ναμπί Κεϊτά (19′ Χέντερσον), Μίλνερ (76′ Φαμπίνιο), Μανέ (89′ Στάριτζ), Σαλάχ, Φιρμίνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments