Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αφήνει πίσω Μίλαν και κοιτάζει ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Αφήνει πίσω Μίλαν και κοιτάζει ΑΕΚ
Ο Ολυμπιακός οφείλει να ξεχάσει την ήττα από τη Μίλαν και να… γυρίσει τον διακόπτη στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ένα διάστημα δέκα λεπτών πλήρωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μίλαν που κοιτούσε στα ίσια για 70 λεπτά και από εκεί που θα έφευγε με μια μεγάλη νίκη από το Σαν Σίρο, έμεινε με το αίσθημα της απογοήτευσης.

Έτσι, καθώς χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να κρατήσουν τα θετικά από το παιχνίδι γιατί έρχεται νέο δύσκολο ματς κόντρα στην ΑΕΚ  για την 6η αγωνιστική της Super League πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Χθες, ο Μαρτίνς ξεκίνησε με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και ξεκούρασε αρκετούς παίκτες ενόψει ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να επιστρέψουν ο Βούκοβιτς, ο Ελαμπντελαουί, ο Μπουχαλάκης, ο Χριστοδουλόπουλος και ο Τσιμίκας, ο οποίος εξέτισε την ποινή για την αποβολή του στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ωστόσο, τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή ίσως να είναι διαφορετικά μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την αναμέτρηση με τη Μίλαν στην Ιταλία, αφού και χθες παίκτες όπως ο Τοροσίδης και ο Σισέ έδειξαν ότι αξίζουν μία θέση στο αρχικό σχήμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments