Διεθνή

Μάικλ Τζάκσον: Αποκαλύφθηκε η κρυφή του επιθυμία

Μάικλ Τζάκσον: Αποκαλύφθηκε η κρυφή του επιθυμία
Ατζέντης του Χόλιγουντ αποκάλυψε μία από τις κρυφές επιθυμίες του Μάικλ Τζάκσον, που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Τον ρόλο του βρετανού πράκτορα Τζέιμς Μποντ φέρεται να ήθελε να υποδυθεί ο «βασιλιάς της ποπ» Μάικλ Τζάκσον, κατά τη δεκαετία του ’80.

Η ιδέα του ωστόσο δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το Χόλιγουντ.

Στην αυτοβιογραφία του, ο ατζέντης Μάικλ Όβιτζ υποστηρίζει ότι την περίοδο που ο Τζάκσον βρισκόταν στην ακμή της καριέρας του, κάλεσε τον ίδιο και τον συνέταιρό του Ρον Μέγιερ στο σπίτι του και τους αποκάλυψε την επιθυμία του να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ.

Όταν άκουσαν το αίτημα του Μάικλ Τζάκσον, ο Όβιτζ υποστηρίζει ότι ο Μέγιερ προσπάθησε σκληρά να διατηρήσει το σοβαρό του πρόσωπο.

Το γεγονός ότι το καπέλο του Μάικλ Τζάκσον έπεσε μέσα σε ένα μπολ με σάλτσα γκουακαμόλε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, φαίνεται ότι δε διευκόλυνε την κατάσταση.

«Ο Ρον το έχασε τελείως. Γέλασα και εγώ και ο Μάικλ αποχώρησε. Τον βρήκα και για 15 λεπτά του εξηγούσα ότι δεν γελούσαμε εις βάρος του», περιγράφει ο Όβιτζ.

Παρόλα αυτά ο Τζάκσον επέμεινε να υποδυθεί τον βρετανό πράκτορα.

«Είσαι πολύ λεπτοκαμωμένος, είσαι πολύ ευαίσθητος. Δεν θα είσαι πειστικός ως ένας σκληρός ‘πέτρινος’ άνθρωπος», φέρεται να του απάντησε ο Όβιτζ, προσπαθώντας να πείσει τον Τζάκσον να μην επιδιώξει τον στόχο του.

Μέχρι τότε, η ιδέα ενός μαύρου Τζέιμς Μποντ δεν είχε δημοσιοποιηθεί ποτέ.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη ιδέα φαίνεται να κερδίζει έδαφος σήμερα, με την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι να φέρεται να έχει δηλώσει ότι «είναι ώρα» για έναν μαύρο ηθοποιό να υποδυθεί τον εμβληματικό ρόλο. Μάλιστα, ο ηθοποιός Ιντρίς Έλμπα φέρεται να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για τον ρόλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments