Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς μετά την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς μετά την ΑΕΚ
Ηρεμία και εμπιστοσύνη στο πλάνο χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός, μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το τρίποντο που τόσο ήθελε στο ΟΑΚΑ, ωστόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φαίνεται να είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας.

Εάν και ο Φετφατζίδης είχε  σπρώξει απλά την μπάλα στα δίκτυα στο 94′ τότε θα μιλούσαμε για ένα άλλο ματς.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός κοιτά μπροστά. Στο Ρέντη λοιπόν δουλεύουν εντατικά προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμοι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Τα δύο πράγματα που ο Μαρτίνς πρέπει να υιοθετήσει

Δύο πράγματα χρειάζεται αυτή την στιγμή η ομάδα του λιμανιού. Ηρεμία και εμπιστοσύνη. Υπάρχουν και τα δύο στον οργανισμό του Ολυμπιακού κι αυτό είναι πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς καλείται να συνεχίζει την δουλειά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του έχοντας ακόμα καλύτερη εικόνα.

Γιατί είναι ξεκάθαρο πως βάσει εικόνας οι ερυθρόλευκοι θα έπρεπε να έχουν πάρει δύο νίκες στα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα έχει μετά την διακοπή τον Γκιγιέρμε σε πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα του και ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έδειξε την ποιότητα του στο ματς με την Ένωση.

Να ανέβει ο Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ προσδίδει χωρίς καμία αμφιβολία αρκετή ποιότητα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ωστόσο χρειάζεται ακόμα δουλειά προκειμένου να αποκτήσει τις ανάσες που του λείπουν.

Από την άλλη πλευρά είναι δεδομένο ότι ο Μαρτίνς θα δουλέψει πολύ στην διακοπή στο τελείωμα των φάσεων.

Και αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, αλλά έλειπε το γκολ. Όπως και στην φάση του Φετφατζίδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments