Ελλάδα

Ειρήνη Λαγούδη: Πάλεψε για να σωθεί – Ένας την κλείδωσε και άλλος έβαλε φωτιά

Ειρήνη Λαγούδη: Πάλεψε για να σωθεί – Ένας την κλείδωσε και άλλος έβαλε φωτιά
Εξελίξεις στην υπόθεση που οδήγησαν στον θάνατο την 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη.

Ειρήνη Λαγούδη: Συγκλονιστικές είναι οι τελευταίες πληροφορίες που φέρεται να προκάλεσαν στον θάνατο της 44χρονης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της υπόθεσης όπως όλα δείχνουν υπάρχουν δύο φυσικοί αυτουργοί. Ο ένας εξ’ αυτών έβαλε φωτιά και ο δεύτερος φρόντισε να μην αφήσει την άτυχη γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητό της.

Από την πλευρά της, η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται ότι πάλεψε για να κρατηθεί στην ζωή, ωστόσο οι δράστες δεν της άφησαν καμία ελπίδα.

Τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι εκτός από τον ηθικό αυτουργό στην υπόθεση που από της 3 Αυγούστου βρίσκεται στο στόχαστρο του Εισαγγελέα, υπάρχουν ακόμη δυο πρόσωπα τα οποία τοποθετούνται στη σκηνή της δολοφονίας.

Ο λόγος για δυο άτομα με άμεση σχέση με τον ηθικό αυτουργό. Άτομα τα οποία όπως όλα δείχνουν η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ένα βήμα πριν απαγγέλλει κατηγορίες σε βάρος τους.

Έτσι, όπως καταλαβαίνουμε η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της στο Κατόχη Αιτωλοακαρνανίας.

Το ότι πάλεψε για να σωθεί το φανερώνουν και τα αποτυπώματά της που βρέθηκαν τόσο στον ουρανό, όσο και στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει τουλάχιστον μέχρι στιγμής εάν αυτά τα αποτυπώματα προκλήθηκαν μετά από πάλη με τους δράστες ή στην απέλπιδα προσπάθειά της να σωθεί σπάζοντας το τζάμι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments